Radionica: PLAN za MOJU NAJBOLJU GODINU! 

 Želite li ostvariti svoje želje i doživjeti vašu najbolju godinu?

U siječnju i veljači održavam radionice „Plan za moju najbolju godinu!“ - već osmu godinu zaredom. 

Isprobajte provjereni sustav koji je već stotinama polaznika pomogao ostvariti svoje najdublje ambicije i planove (temeljen na znanstvenim istraživanjima pozitivne psihologije). 

 

Znamo li najiskrenije što želimo postići u godini pred nama i kako to ostvariti ili imamo neke maglovite ideje i ne znamo od kuda bismo počeli?

Harvardovo istraživanje pokazalo je da su ljudi koji ulože vrijeme i trud u zapisivanje svojih ciljeva i kreiranje planova za ostvarenje čak 10 puta uspješniji u ispunjenju svojih želja. Deset puta!  

 

Dojam polaznice:

"Naslov e-maila: Jedna od najboljih godina u mom životu. 

Draga Ivana!

Nisam vam se dosada javila jer sam bila prezauzeta ostvarivanjem svojih planova :)) koje sam zacrtala na vašoj radionici. Dakle moji planovi su bili jako ambiciozni i veliki. Ostvarila sam dva od tri, ali ona najveća i najzahtjevnija :)). Uvelike mi je pomogla vaša radionica jer sam se fokusirala i dala sve od sebe, ali ulogu su imale i više sile na koje mi ne možemo utjecati. Znate onu: Sve se dešava sa svrhom i razlogom i u vrijeme koje je najbolje za nas :), jer ja sam na ovim planovima radila godinama, ali ni kod vas nisam bila slučajno. Inače sam „nevjerni Toma“ ali ova godina je zaista u svim segmentima odigrala veliku ulogu u mom životu. Veliko vam hvala za vašu ulogu u mom životu! Ako vam bude na ovogodišnjoj radionici potreban netko da ispriča svoju priču možete me zvati.

Lp, Patricia :))"

Sadržaj osnovne radionice:

- pogled unazad i izvlačenje pouka

- definicija što vam je najbitnije sad i za ubuduće - kako bi se mogli fokusirati na ono što vam donosi najviše sreće i ispunjenja

- osmišljavanje ciljeva iz raznih aspekata života - jako je bitno kako su formulirani

- konkretan plan ostvarenja za svaki od ciljeva

- tips&tricks kako da stvarno uspijete, a ne posustanete

Još bitnije na radionici ćete posvetiti vrijeme sebi i onome što stvarno želite, bit ćete okruženi ljudima koji su spremni preuzeti aktivnu ulogu kreatora svog života kao i vi i saznat ćete koje su provjereno najučinkovitije metode da vaši snovi konačno postanu realnost.

S radionice ćete tako otići s vizijom vaše najbolje godine i osmijehom na licu. :)

"Početkom ove godine sam bila na radionici PLAN ZA MOJU NAJBOLJU GODINU koja me je oduševila. Na radionicu sam došla bez ikakvih očekivanja iz želje za još jednim iskustvom, ali bilo je to nešto puno više. 4,5 sata koliko traje radionica su prošla u trenu, od samog početka je bila vrlo interesantna, dinamična, pozitivna i koncept radionice je fantastično napravljen. Preporučila bi svima koji žele ostvariti svoje ciljeve da svakako odu na radionicu kod Ivane, jer kada se sve naučeno primijeni u praksi ciljevi su itekako ostvarivi, ja sam realizirala sve s popisa s početka godine. Hvala. Irena“

TERMINI:

ONLINE srijeda 27.1. u 18h - 21h

 

Ako vam ne odgovara termin ili ne želite rad u grupi, možete dogovoriti individualnu radionicu Skypom na: ivana@ivanastulic.com.

 

 

Poslušajte i pročitajte dojmove:

 

Dodatni komentari polaznika prošlih radionica:

"Radionica je ispunila sva moja očekivanja i više! Ivana je dala puno znanja, energije, odlično je pripremljena i organizirana i sve je teklo jako pozitivno, ugodno, veselo i svakako jako korisno, praktično i konstruktivno. Ta 4 sata su prošla za tren, ali ostavila veliki trag! Preporučam svima da ostvare najbolju godinu kroz ovu radionicu. Vida"

"Draga Ivana,

već neko vrijeme želim podijeliti s tobom svu lavinu raznih događaja u ovoj godini, koja je bila inicirana onom prvom radionicom Plan za moju najbolju godinu, a onda i s radionicama Što želim raditi u životu.​

Da li ovu godinu smatram uspješnom - da, itekako. Baš ta prva radionica me okrenula ponovo sebi, slušanju sebe, propitkivanju što ja zaista želim. A svi događaji koji su potom slijedili su me usmjeravali na put unutrašnjeg istraživanja, preispitivanja mojih ciljeva i onoga kako sam živjela do tada, i usklađivanju mog života s onim što osjećam i želim sada...

Osjećam da sam na putu koji me vodi prema sretnijem i ispunjenijem životu. Kako sam jednom prilikom objašnjavala - u ovoj godini sam se pomaknula "from performing well to feeling well".

I da, zainteresirana sam za radionicu planiranja u 2019 :-)

Eva“

"Draga Ivana, ja sam sa svojim planom u godini 2018 i programom Što želim raditi u životu ostvarila još hrpu toga. Dobila sam savršenu kolegicu za raditi kod mene koja je došla sama kao klijentica i zahvalna sam što je došla. Promet se povećao, a ja sam evo od 1.12. uzela još jedan prostor u kojem se osjećam super i gdje postoji mogućnost kupnje što mi je i cilj. Eto baš sam sretna zbog toga. Dakle hrpa novosti i radosti u mom životu! Hvala još jednom na motivaciji. :)

Jadranka"

"Radionica Plan za moju najbolju godinu je odlična. Primjenjiva i provediva, vrlo konkretno objašnjeno. Bit će mi od velike koristi znanja koja sam na radionici usvojila. Ne bih ništa mijenjala, sve mi se svidjelo. Vrijeme mi je prošlo vrlo brzo. Iako je prošlo već 22h, a budna sam od 6 ne osjećam se umorno, već dapače poletno. :)

Kod ostvarivanja ciljeva svaki put ću se sjetiti i ove radionice.

Jelena"

Sve ostale dojmove polaznika radionica možete pročitati na stranici Dojmovi.

CIJENA: 400 HRK 

Nakon ove radionice, organiziram i:

 

Naprednu radionicu za one koji žele više - "Makni se sam sebi s puta"

Na njoj ćemo se pozabaviti nadraštanjem unutarnjih prepreka, oslobađanjem od ograničavajućih uvjerenja, i prestankom samo-sabotiranja.  

 

Cijeli info: Programi osobnog razvoja

Radionice o disciplini

Ako se mučite s time da budete dosljedni onome što si zadate, lako pusustajete, i još lakše gubite fokus, ovo je tema za vas. 

Cijeli info: Programi osobnog razvoja

 

 ​

Ostalo iz medija:

- intervju za portal Stilueta (20.1.2017.)

- Gostovanje na Jabuka TV-u, emisija Svakodnevica na temu novogodišnjih odluka (2016)

- prilog u emisiji Dobro jutro, Hrvatska (2015)

- tjednik LISA (2014)

Za dodatna pitanja možete se javiti e-mailom na ivana@ivanastulic.com.

 

Bitno je ovaj proces shvatiti ozbiljno i posvetiti se realizaciji svojih snova za ovu godinu. Nema te osobe koja će to napraviti umjesto nas.
Dozvolite si ostvariti svoje snove, doći do kraja ove i svake godine, pogledati unazad i reći: "Ovo je stvarno bilo nevjerojatno!"

​©2021 Ivana Štulić

info@ivanastulic.com

+385 (0)92 33 46 429

  • Facebook Social Icon

Ivana Štulić

  • Facebook Social Icon

Volim ples

  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram