top of page
Sunflower Field

Dojmovi čitatelja i polaznika

"Uljepšala mi je dane do izlječenja od covid-19 infekcije. Iako sam bila doma odlutala sam daleko i prošla sa Vama Santiago koji me vuče kao duhovni put/okretanje sebi. U svakom slučaju jedna većinom vesela, pitka a opet duboka i iskrena knjiga koja vuče na put i još pojačani rad na sebi.

 Hvala i sretno u daljnjim uspjesima i širenju pozitive. Ova godina baš treba takav  osmijeh i pozitivu češće u medijima. Divno mi je osjetiti taj Vaš entuzijazam kojim pratite knjigu do čitatelja i nastavak njenog puta kroz sve nas." 

 "Draga Ivana, upravo sam završila čitanje tvoje knjige i osjetila potrebu da ti se javim. Malo je reći da me knjiga oduševila!! Jednostavna, zanimljiva i lagana za čitanje. Iz nje pršti tvoja pozitivna energija i ljubav prema životu.
Suprug i ja već neko vrijeme razgovaramo o odlasku na Camino, no imamo dva velika problema koja za sada ne znamo kako riješiti. Uz tvoju knjigu ponovno mi se vratila vjera da će nam Život jednog dana dati priliku i posložiti stvari tako da možemo otići na Camino .
Još jednom veliko BRAVO za knjigu!"

Ana

Kristina

"Draga Ivana,
pročitala sam Vašu knjigu Kako voljeti život i s njom ponovno prošla Camino. 
Hvala Vam na tom ponovljenom doživljaju!  Knjiga je nadahnjujuća za sve koji žele ići na Camino, poticajna za sve koji žele raditi na vlastitom osobnom razvoju, živopisno osvježava memoriju s već prohodanog Camina. Pršti jednostavnošću, neposrednošću i spontanošću, a istovremeno poučava važnim postulatima iz pozitivne psihologije.
U knjizi spominjete Životnu školu. Svakako bih sugerirala da je nešto takvo jako potrebno, naročito sad, u ova teška vremena."

Snježana

"Jednostavna, zabavna, čitka i puna svakodnevno provedivih ideja, prijedloga za barem malo radosniji život. A opet slojevita, kompleksna, tjera na promišljanje o sebi (ako smo spremni prepoznati sebe u opisima) i podsjeća toliko puta na mnoštvo situacija u kojima smo sigurno mnogi, ako ne i svi, u jednom trenu bili. Čitali je kao putopis, memoare, self-help, vodič za hodočašće/višetjedno hodanje, razbibrigu, za svakoga ima po nešto. Hvala što si podijelila svoje i tuđe intimne životne priče kroz ovu knjigu. I na tips&tricks iz pozitivne psihologije. Sasvim prigodno za ovu godinu. :)"

Luka

EDUKACIJE / RADIONICE / PREDAVANJA

"Radionica Što želim raditi u životu mi se jako svidjela :) Jest da je bilo puno pisanja, ali čini mi se vrlo korisno, a i već mi je poznato da su prava namjera i akcija u kombinaciji sigurni dobitak, tako da jedva čekam da se ponovno pozabavim pitanjima. Vaša energija mi se jako sviđa, vrlo je pozitivna i uvjerljiva, stvarno osjećam da duboko vjerujete u ono što pričate, a sve to u kombinaciji jako poticajno djeluje na mene. Sjećam se da sam dan nakon radionice bila puna snage i aktivne energije. Imala sam osjećaj da nema toga što ne mogu i čak sam i riješila nekoliko manjih stvari koje sam neko vrijeme otezala. Sigurno ću se prijaviti na sljedeću radionicu i javim Vam se ponovno kad prođem kroz pitanja."

"Sudjelovanje na ciklusu radionica Što želim raditi u životu dalo mi je motiv da konačno preispitam svoje vrijednosti, stavove i mišljenja vezana za svoj život uopće. Radionice su vrlo dobro koncipirane što znači da se mogu održavati i preko Sype-a, da se kombiniraju razne metode rada gdje nije zastupljeno samo klasično predavanje i da se maksimalno uključuje polaznika da sam shvati i dođe do određenih zaključaka. Ivana svojim znanjem i toplinom daje polazniku povjerenje i „vjetar u leđa“, ali i što najviše cijenim, ponekad iznosi i vlastito viđenje koji nije nužno odobravanje mojih stavova što me navodilo da o datoj temi razmišljam u širem kontekstu. Nakon radionica jasnije sam uočila cilj kojem bih željela ići u smislu traženja najprihvatljivijeg posla za mene te u tom smjeru i organiziram svoje aktivnosti. Veliko hvala još jednom!!!!"

Vlatka

Azra

"Kroz sve tri radionice programa Što želim raditi u životu Ivana vas vodi sigurno i suvereno, vjerodostojnošću čovjeka koji se i sam našao na vašem putu i suočio s vašim problemima, situacijama, scenarijima. Ali, kako ona to čini blago i uvijek podržavajući vas, potpuno i neskriveno, apsolutno pozitivno i tako sveprisutno, a niti s naznakom nametljivosti – e, to je upravo ono što će vas dodatno ohrabriti i obogatiti! Za mene su osobno radionice bile katarzične i prepune iznenađenja.  Bez obzira na vašu trenutnu životnu i poslovnu situaciju (one su samo alarm koji je i meni zazvonio!), Ivanine radionice preporučam svima onima koji traže onaj trenutak u kojem se mogu posvetiti samo sebi, onu aktivnost u kojoj naviše mogu dati sami sebi. To je neprocjenjiv dar, i zato, Ivana – hvala!"

"Moje mišljenje o tvojoj radionici Što želim raditi u životu je vrlo dobro. Radionica je bila intenzivna! Možda sam na sredini tvoga predavanja mislio da je taj sistem kroz pitanja i odgovore malo previše i možda mi je to malo išlo na živce, ali na kraju radionice sam shvatio poantu svega; Tvoj cilj je bio da se kroz pitanja i odgovore iskristalizira ono što želimo odnosno što ne želimo kroz karakterne osobine do najsitnijeg detalja kao kad hoćeš prosijati brašno kroz puno sita dok ne dobiješ ono najfinije brašno.
Neznam kakva si u ovome svome drugom dijelu posla, ali kao predavač i kao terapeut si odlična! Plijeniš pozornost pozitivnom energijom i prekrasnim osmijehom... Hvala ti Ivana!"

Nataša

Danijel

"Radionice Što želim raditi u životu (sve tri) za mene su veliki benefit jer zaista su snovi ono što nam se dešava i što možemo napraviti u životu. Ivana treba sve naše priče pretočiti u knjigu. Posebno me se dojmilo moje suočavanje sa strahovima i osvješćivanje kako je malo potrebno da čovjek ostvari ono što želi."

"Dojam prve radionice Što želim raditi u životu mi je zaista dobar. Posebno uzimajući u obzir ciljana postavljana pitanja kako bi se što bolje osvijestila samospoznaj kao temelj daljnjeg napretka. Posebno ističem toplinu, pristupačnost i otvorenost te jednostavnost i stručnost trenerice kao osobina koje posebno cijenim u svijetu sve veće otuđenost i jurnjave za zaradom. S radionice će mi ostati u sjećanju nada."

Zdenka

Silvija

POSLOVNO SAVJETOVANJE

"Iznimno sam zadovoljan poslovnom suradnjom sa Ivanom Štulić. Njezino savjetovanje mi je uvelike pomoglo u nekim bitnim odliukama oko samog otvaranja obrta, te prije svega veliku pomoć sam dobio oko pisanja poslovnog plana, koji sam trebao napraviti kako bi dobio poticaje za samozapošljavanje. Danas, nakon otprilike 2 mjeseca od naše suradnje poticaje sam dobio, uspješno se samo zaposlio te su krenule i prve narudžbe.. Mogu reći samo jedno, Ivanu štulić preporučio bi svakome. :)"

"Ivana je vrsna stručnjakinja za izradu web stranica. Osim toga je i jako strpljiva osoba koja me tijekom cijelog procesa izrade podsjećala na korake koje trebamo poduzeti kako bi stranica bila što prije završena. Kada je stranica bila gotova Ivana mi je na prihvatljiv način objasnila osnove uređivanja stranice kako bi sama mogla dodavati ili mijenjati ono što je potrebno. Također smatram da sam bila dosta zahtjevan klijent koji je stalno nešto mijenjao na stranici, a Ivana je to strpljivo i brzo ispravljala. Sve u svemu ovo je bila iznimno dobra suradnja."

Ranko Ajdinović

Dunja Bonacci Skenderović

"Draga Ivana,
naše druženje kroz radionicu i poslovno savjetovanje za mene je bilo pravo malo otkriće. Radionica je bila iznimno interaktivna i korisna. A na poslovnom savjetovanju dobila sam jasno izrečene smjernice, konkretne i domišljate primjere. Te odlične savjete odmah sam uspješno primjenila u svom poslovanju. A to je i ono najbitnije! Ti si moja preporuka svima!"

"Pozdrav draga Ivana,
hvala na svakom mailu, uvijek poticajna, srdačna, vesela, motivirajuća Ivana.
Vaša radionica mi je pomogla da na jedan drugačiji način sagledam svoj život, osvijestim potencijale, drugačije se postavim u odnosu na svoje ciljeve... neki su preneseni u ovu godinu.
Iz ove točke gledanja sada, ništa više i nije moglo stati u prošlu.
Hvala još jednom na svemu!!"

Dorotea Mihovec, Solmare

Branka

COACHING

"Ivana mi je već na prvom susretu pomogla riješiti više pitanja koja su me mučila. Dobila sam prostor da se izrazim i kažem kako se osjećam, tražila sam neke odgovore i pri tome mi je pomogla da shvatim i vidim rješenja. Jako mi se sviđa to što kombinira razna znanja u pristupu i što je za svaki problem našla konkretan način kako bih se na licu mjesta riješila negativnih emocija. Cijeli susret smo lijepo završili vježbom u kojoj sam dobila osjećaj stabilnosti i pogleda na stvari s jedne zrelije i ljepše perspektive, koji me prati i dalje. Sretna sam zbog toga što sam se upravo njoj javila kada mi je trebala podrška. Hvala, Ivana!

Ana"

"O Ivani kao terapeutu imam samo pozitivna iskustva sa obzirom da sam prošao dosta psihoterapeuta, psihologa, iscjelitelja, duhovnjaka i ostalih vračeva :).

Mislim da su njene najbitnije vrline u terapeutskom radu što jako dobro sluša odnosno osjeti klijenta, povezuje se sa njegovim problemom (suosjeća), te je snažna podrška u rješavanju njegova problema, pri tom mislim na jedan nježan podržavajući majčinski pristup, a ne nikakvo guranje i forsiranje klijenta, što je meni bilo jako bitno! Super stvar kod nje je što na svakoj sljedećoj terapiji postavlja novu konstalaciju za rješavanje problema koristeći se raznim tehnikama. Po izgledu i godinama (nema sijedu bradu i ne puši lulu :)) mogla bi djelovati premlado, ali njen rad odnosno terapije govore nešto sasvim suprotno!

Hvala Ivana…

Danijel"

"Rad s Ivanom mi je bio izuzetno konstruktivan i koristan. Kroz suptilno vodstvo me vodila da postavim jasne ciljeve za sebe i svoju budućnost i postepenim pitanjima koje je otvarala izgradim jasne planove kako to realizirati kroz pojedine faze. U mojoj priči to se odnosilo na kreiranje novog prostora za rad. Susreti su me jako motivirali i dali mi jasnoću u djelovanju. Uspjela sam taj plan i realizirati. Doista mi je njena podrška pomogla pri tome i inspirirala me.

Mihaela"


"Rad sa coachericom Ivanom Štulić bio je pun uvida, podrške, strpljenja i vjere.

Upravo ono što mi je trebalo za izlazak iz kolotečine i sumnje u sebe te ulazak u aktivno življenje.. Definitivno preporučam.

Mario"

"Na Ivaninu stranicu sam naišla sasvim slučajno....iako ništa nije slučajno.. Zanimala me radionica plesa....

Ipak sam se prvo odlučila za radionicu postavljanja i ostvarivanja ciljeva, kada sam je prvi put upoznala i odah me je zaintrigirala svojom energijom.

Prije 10tak dana osjetila sam potrebu sa Ivanom porazgovarati i odlučila sam se na coaching.

Nisam imala konkretnu temu koju sam željela raditi....jednostavno sam se prepustila......

Tema se sama otvorila, a emocije su se pokrenule tako intenzivno....da su me iznenadile.

Hvala ti Ivana, hvala.. hvala.

Mir, spokoj, zadovoljstvo i osjećaj kao da sam se riješila teškog tereta su me preplavili po završetku rada.

Sigurna sam da ćemo se vrlo brzo vidjeti......naravno i na radionici plesa

Lp, Gordana." 

"Razvijajući temu prve radionice Što želim raditi u životu i radeći na pripremi za drugu radionicu, osjetila sam da sam zapela. Nisam iz te pozicije mogla više naprijed niti sam osjetila izglednost da ću ikad doći do odgovora što želim raditi u životu. Otvoreno sam to izrekla Ivani i složile smo se da individualnim coachingom radimo na osvještavanju prepreka prije nego krenem s 2. radionicom.

Prepreke su životne, razne blokade koje nosiš dugi niz godina i koje su se našle ispriječiti baš sada kad želiš otkriti što želiš raditi u životu. Ivana razumije i vidi širu sliku. Coachingom simulira situacije kojima te usmjerava da prepoznaš, i probaš sam osvijestiti što su općenito u tvojem životu blokade, a koje su ipak usko povezane s temom što želiš raditi u životu. Da bi mogao to povezivati trebaš biti vođen od osobe koja je s tom temom na svojem terenu, a to Ivana sigurno je.

Kad znaš da te razumije, osjećaš se sigurno da se možeš i prepustiti vođenju.

Tanja"

"Ivana helped me with public speaking conference presentation. She focused me on the important details I wasn't aware, offered helpful exercises and guided me to better performance. 

Neven"

"Ivana vodi coaching razgovor s klijentom sa sposobnošću slušanja, fokusirano, i sa sigurnošću vodi osobu kroz proces uočavanja obrasca koji nas je doveo do određene točke u kojoj se nalazimo. A onda nas usmjerava na rješenje  i sljedeće korake koje možemo napraviti kako bi se promjena mogla odviti. Zahvalna sam na stečenim uvidima i poticaju na daljnje aktivnosti i veselim se sljedećem razgovoru s Ivanom.

Branka"

"Do coachinga s Ivanom došla sam posve "slučajno", ako u slučajnosti vjerujete. ;) Dočekala me jedna topla i otvorena osoba pred kojom su riječi samo potekle, a iza njih i emocije. I to je ono što mi se najviše i svidjelo - njezino dopuštanje i prihvaćanje mene u danom trenutku, bez imalo osude i nametanja vlastitih stavova. Smireno i s osmijehom vodila me kroz šumu uvjerenja i naučenih programa dok ih sama nisam shvatila, a na kraju mi je dala i dodatne vježbe i alate koje mogu koristiti u svim budućim trenucima kad sam sama i treba mi pomoć.

Apsolutno je preporučam za dozu razgovora jer netko izvana uvijek bolje sagleda naše izazove nego kad smo sami unutar njih, a Ivana to iskustvo čini iznimno ugodnim i motivirajućim! :)

Jelena"

"Rad s Ivanom mi je ugodan i koristan. Ivana je odličan coach. Ne nameće mi svoje mišljenje nego me navodi da sam uvidim svoje nedostatke i dođem do rješenja.

Rad s Ivanom donio mi je zadovoljnije i radosnije dane.

Hvala ti,

Albert"

"Ivana, hvala TI od srca. Uspjelo je!

Pokušavajući već duže vrijeme pronaći izlaz iz kompliciranog prijateljskog odnosa, odlučila sam u ovoj atipičnoj godini posegnuti  za mene atipičnim metodama kako bi „situaciju“ riješila na pravi način.  

Pod Ivaninim stručnim vodstvom, sagledala sam situaciju iz za mene do tada nevidljivih kutova, zaključila koji su mi sljedeći koraci, ali istovremeno osvijestila i emotivne zamke u koje bi (opet) mogla upasti.

Coaching s Ivanom? Mogu samo reći DA.

Ivanka"

"Coaching mi je pomogao da svoje želje i nedoumice sprovedem u djelo. Jednostavno da krenem u smjeru u kojem sam htjela i da pokušam. To mi je trebalo, taj klik i tu sam uspjela. 

Na tom coachingu sam naučila da jednostavno treba pokušati i biti uporan. Meni je to korak u nešto novo.

Ivana"

Ostali dojmovi

Polaznika i čitatelja

"Ivana mi je već na prvom susretu pomogla riješiti više pitanja koja su me mučila. Dobila sam prostor da se izrazim i kažem kako se osjećam, tražila sam neke odgovore i pri tome mi je pomogla da shvatim i vidim rješenja. Jako mi se sviđa to što kombinira razna znanja u pristupu i što je za svaki problem našla konkretan način kako bih se na licu mjesta riješila negativnih emocija. Cijeli susret smo lijepo završili vježbom u kojoj sam dobila osjećaj stabilnosti i pogleda na stvari s jedne zrelije i ljepše perspektive, koji me prati i dalje. Sretna sam zbog toga što sam se upravo njoj javila kada mi je trebala podrška. Hvala, Ivana!

Ana"

"O Ivani kao terapeutu imam samo pozitivna iskustva sa obzirom da sam prošao dosta psihoterapeuta, psihologa, iscjelitelja, duhovnjaka i ostalih vračeva :).

Mislim da su njene najbitnije vrline u terapeutskom radu što jako dobro sluša odnosno osjeti klijenta, povezuje se sa njegovim problemom (suosjeća), te je snažna podrška u rješavanju njegova problema, pri tom mislim na jedan nježan podržavajući majčinski pristup, a ne nikakvo guranje i forsiranje klijenta, što je meni bilo jako bitno! Super stvar kod nje je što na svakoj sljedećoj terapiji postavlja novu konstalaciju za rješavanje problema koristeći se raznim tehnikama. Po izgledu i godinama (nema sijedu bradu i ne puši lulu :)) mogla bi djelovati premlado, ali njen rad odnosno terapije govore nešto sasvim suprotno!

Hvala Ivana…

Danijel"

"Rad s Ivanom mi je bio izuzetno konstruktivan i koristan. Kroz suptilno vodstvo me vodila da postavim jasne ciljeve za sebe i svoju budućnost i postepenim pitanjima koje je otvarala izgradim jasne planove kako to realizirati kroz pojedine faze. U mojoj priči to se odnosilo na kreiranje novog prostora za rad. Susreti su me jako motivirali i dali mi jasnoću u djelovanju. Uspjela sam taj plan i realizirati. Doista mi je njena podrška pomogla pri tome i inspirirala me.

Mihaela"


"Rad sa coachericom Ivanom Štulić bio je pun uvida, podrške, strpljenja i vjere.

Upravo ono što mi je trebalo za izlazak iz kolotečine i sumnje u sebe te ulazak u aktivno življenje.. Definitivno preporučam.

Mario"

"Na Ivaninu stranicu sam naišla sasvim slučajno....iako ništa nije slučajno.. Zanimala me radionica plesa....Ipak sam se prvo odlučila za radionicu postavljanja i ostvarivanja ciljeva, kada sam je prvi put upoznala i odah me je zaintrigirala svojom energijom. Prije 10tak dana osjetila sam potrebu sa Ivanom porazgovarati i odlučila sam se na coaching.

Nisam imala konkretnu temu koju sam željela raditi....jednostavno sam se prepustila......Tema se sama otvorila, a emocije su se pokrenule tako intenzivno....da su me iznenadile.

Hvala ti Ivana, hvala.. hvala.

Mir, spokoj, zadovoljstvo i osjećaj kao da sam se riješila teškog tereta su me preplavili po završetku rada. Sigurna sam da ćemo se vrlo brzo vidjeti......naravno i na radionici plesa

Lp, Gordana." 

"Razvijajući temu prve radionice Što želim raditi u životu i radeći na pripremi za drugu radionicu, osjetila sam da sam zapela. Nisam iz te pozicije mogla više naprijed niti sam osjetila izglednost da ću ikad doći do odgovora što želim raditi u životu. Otvoreno sam to izrekla Ivani i složile smo se da individualnim coachingom radimo na osvještavanju prepreka prije nego krenem s 2. radionicom.

Prepreke su životne, razne blokade koje nosiš dugi niz godina i koje su se našle ispriječiti baš sada kad želiš otkriti što želiš raditi u životu. Ivana razumije i vidi širu sliku. Coachingom simulira situacije kojima te usmjerava da prepoznaš, i probaš sam osvijestiti što su općenito u tvojem životu blokade, a koje su ipak usko povezane s temom što želiš raditi u životu. Da bi mogao to povezivati trebaš biti vođen od osobe koja je s tom temom na svojem terenu, a to Ivana sigurno je.

Kad znaš da te razumije, osjećaš se sigurno da se možeš i prepustiti vođenju.

Tanja"

"Ivana helped me with public speaking conference presentation. She focused me on the important details I wasn't aware, offered helpful exercises and guided me to better performance. 

Neven"

"Ivana vodi coaching razgovor s klijentom sa sposobnošću slušanja, fokusirano, i sa sigurnošću vodi osobu kroz proces uočavanja obrasca koji nas je doveo do određene točke u kojoj se nalazimo. A onda nas usmjerava na rješenje  i sljedeće korake koje možemo napraviti kako bi se promjena mogla odviti. Zahvalna sam na stečenim uvidima i poticaju na daljnje aktivnosti i veselim se sljedećem razgovoru s Ivanom.

Branka"

"Do coachinga s Ivanom došla sam posve "slučajno", ako u slučajnosti vjerujete. ;) Dočekala me jedna topla i otvorena osoba pred kojom su riječi samo potekle, a iza njih i emocije. I to je ono što mi se najviše i svidjelo - njezino dopuštanje i prihvaćanje mene u danom trenutku, bez imalo osude i nametanja vlastitih stavova. Smireno i s osmijehom vodila me kroz šumu uvjerenja i naučenih programa dok ih sama nisam shvatila, a na kraju mi je dala i dodatne vježbe i alate koje mogu koristiti u svim budućim trenucima kad sam sama i treba mi pomoć.

Apsolutno je preporučam za dozu razgovora jer netko izvana uvijek bolje sagleda naše izazove nego kad smo sami unutar njih, a Ivana to iskustvo čini iznimno ugodnim i motivirajućim! :)

Jelena"

"Rad s Ivanom mi je ugodan i koristan. Ivana je odličan coach. Ne nameće mi svoje mišljenje nego me navodi da sam uvidim svoje nedostatke i dođem do rješenja.

Rad s Ivanom donio mi je zadovoljnije i radosnije dane.

Hvala ti,

Albert"

"Ivana, hvala TI od srca. Uspjelo je!

Pokušavajući već duže vrijeme pronaći izlaz iz kompliciranog prijateljskog odnosa, odlučila sam u ovoj atipičnoj godini posegnuti  za mene atipičnim metodama kako bi „situaciju“ riješila na pravi način.  

Pod Ivaninim stručnim vodstvom, sagledala sam situaciju iz za mene do tada nevidljivih kutova, zaključila koji su mi sljedeći koraci, ali istovremeno osvijestila i emotivne zamke u koje bi (opet) mogla upasti.

Coaching s Ivanom? Mogu samo reći DA.

Ivanka"

"Coaching mi je pomogao da svoje želje i nedoumice sprovedem u djelo. Jednostavno da krenem u smjeru u kojem sam htjela i da pokušam. To mi je trebalo, taj klik i tu sam uspjela. 

Na tom coachingu sam naučila da jednostavno treba pokušati i biti uporan. Meni je to korak u nešto novo.

Ivana"

"Mogu reci da je radionica bila odlična i otvorila mi nove poglede kako djelovati sukladno ciljevima. Pravi pogodak je bio dolazak po drugi put na radionicu jer sam uvidio određene segmente koji su mi prošle godine promakli. Vidimo se dogodine. :D Saša"

"Stalno razmišljam o radionici i sad kad vrtim taj film mogu reći da vidim promjene male ali vrlo važne. Kako je radionica ostavila trag na mene ehhh najviše ono kad ostvarite svoj cilj nagradite se, uvijek sam razmišljala ostvarim svoj cilj i to je to ali još da se trebam i nagraditi to mi nitko nikad u životu nije rekao da se nagradim! I tako sad kad nešto uradim što mi je važno idem se nagradit isprva mi je to bilo nekako preteško ali ide ide, sad već razmišljam kad položim u ponedjeljak ovaj ispit čime da se nagradim!? Hvala od srca! Lp! Anita"

"Radionica je bila zanimljiva, puno sam naučila i otišla sam oduševljena i motivirana. Svakako ću je preporučiti i svojim prijateljima. Svakako bih voljela da me obavijestiš za naredne radionice, rado ću doći. Lp,

Dalida."

"Sadržaj je bio poučan i zanimljiv. Pohvala trenerici! U potpunosti sam zadovoljna.

Lp, Silvana."

"Nikada nisam na ovaj način postavljala ciljeve. Sve je jako dobro pojašnjeno. Ivana je jako otvorena i pristupačna. Ostao mi je u sjećanju dobar osjećaj s radionice i želja za poboljšanjem svog života. Branka"

"Ivana je jednostavna, simpatična i dobro prenosi teoriju. Upečatljiv mi je trenutak kada sam misli prenijela na papir i pokrenula se. Patricia"


"Svidjeli su mi se novi pogledi u planiranju i informacije koje se mogu primijeniti i u poslovnom aspektu. Ivana je energična osoba s pozitivnom energijom. Adriano"

"Svidjela mi se konkretna primjena svega naučenog ovdje u svakodnevnom životu. Ivana je jasna, kreativna i domišljata. Činila je sve prohodnim i lakim. Vrlo je motivirana i pozitivna. Izuzetno sam zadovoljna! Hvala. Diana"

"Predavanje je bilo razgovjetno, do tančine isplanirano, s puno primjera, a Ivana topla i otvorena. Zadovoljna sam svime! Lp, Marija"

"Dojmilo me se pisanje i raspisivanje uz razne metodologije. Smart mi je poznat od prije, ali mnogo toga mi je novo ili prezentirano na nov i zanimljiv način. Predavačica je izvrsna! Odlična dinamika radionice, pristup topao, nenametljiv, suveren i profi! U prostoru je vladala ugodna atmosfera, od ugodnog i toplog prostora do ljudi -> odlična energija. Bilo je izvrsno! Maša"

"Radionica mi je bila zanimljiva, trenerica isto tako, druženje i organizacija posloženi, preporučit ću i drugim ljudima koji su svjesni situacije i žele raditi na sebi i ostvarivanju svojih ciljeva. Patricija"

"Radionica mi je bila korisna i ugodna, smatram na jednom "globalnom nivou". Sretna sam što sam na kraju putovala i probudila neke svoje emocije, koje sam mogla osjetiti i zaista vidjeti u tom vremenu. Lara"

"Draga Ivana,

Hvala na predivnoj i vrlo korisnoj radionici koja je bila baš ono što mi je nedostajalo i vratila me u fokus na sebe.

Svakako ćemo se vidjeti u bliskoj budućnosti... Sa Zahvalnošću i Ljubavlju, Petra"

"Hvala vam na prekrasnoj radionici!

Stvarno me se jako dojmila da sam odlučila svojim dečkima doma prenijeti što sam naučila, a nadam se da ćemo zajedno sjesti i osmisliti obiteljski plan :).

U svakom slučaju, veoma korisno, praktično i jasno sročeno. Nina"

"Draga Ivana,

konačno sam ulovila malo vremena za napisati par redaka i zahvaliti na izvrsnoj radionici koju ste održali prošlog tjedna. Plan za moju najbolju godinu je bio točno ono što mi je nedostajalo da sve poveže u cjelinu i rezultira pravim planom za 2018. Puno puta tijekom radionice sam se “ulovila” da sam pojedine dijelove spontano napravila. Radionica je sve to spojila, dala smjer, alate i krajnji rezultat. Još uvijek finaliziram listu, entuzijazam se budi!​

Još jednom hvala za odličnu radionicu i plan za najbolju godinu! Eva" 

"Jedne inspirativne večeri, sudjelovala sam na predavanju Što žena želi?. Izašla sam iz prostorije ispunjena pozitivnom energijom i bljeskom snage koji me potiče da pogledam duboko u sebe i upoznam se na brojne nove, još neotkrivene načine. Hvala ti, Ivana, na riječima inspiracije i hrabrosti koju si podijelila s nama! Đurđica"

"Na predavanju na temu 'Što žene žele', Ivana je na vrlo ugodan način uz simpatične primjere iz svakodnevnog života publici dočarala psihološke razlike između žena i muškaraca te fiziološke razlike koje ih uvjetuju Slijedeći istu logiku, na vrlo jednostavan način je publiku provela do zaključaka predavanja koji naravno ne mogu biti revolucionarna otkrića, ali ovako sistematizirano i argumentirano prikazani pomažu muškarcima da bolje razumiju žene i ostvare kvalitetniju zajedničku komunikaciju. Ukratko predavanje je bilo zanimljivo, dobro argumentirano te istovremeno poučno i zabavno. Možda bi bilo korisno kad bi pripremila slično predavanje na temu 'Što muškarci žele', jedino što bi to izlaganje vjerojatno bilo znatno kraće... ;) Žarko"

"Predavanje je osvijestilo neke zanimljive detalje o načinu razmišljanja žene kao ljudskog bića i partnera u vezi, sve potkrijepljeno životnim primjerima. Ukratko, predavanje me potaklo na razmišljanje, a takvo predavanje uvijek smatram uspješnim. Robert"

"Radionica je bila vrlo ugodna, zabavna i kompletna. U toploj kućnoj atmosferi Ivana se potrudila objasniti sve o muško-ženskim odnosima sa stajališta psihologije, istraživanja, ali i sa stajališta njenih osobnih iskustava što je cijeloj radionici dalo jednu toplu i ugodnu notu. Par sati je proletilo samo tako, jako se puno može naučiti jer se Ivana svakome može posvetiti u odnosu na poziciju gdje netko individualno zapinje. Nasmijana, komunikativna i vesela, Ivanina radionica je pravo osvježenje i svakome bih preporučio da dođe :). Željko"

"Radionica Što želim raditi u životu me oduševila i navela da razmišljam što je meni bitno. Po prirodi sam osoba koja će svima udovoljiti i uvijek biti tu kad me trebaju i to mi čini zadovoljstvo, ali sam potisnula to što ustvari ja želim za sebe. U tom procesu otkrivanja bi svakako trebala poticaj. Jako mi se svidio način na koji radite i bilo mi je ugodno i zanimljivo sudjelovati na jučerašnjem druženju. Vidimo se na idućim radionicama. Marina"

"Pozdrav draga Ivana,

hvala na svakom mailu, uvijek poticajna, srdačna, vesela, motivirajuća Ivana.

Vaša radionica mi je pomogla da na jedan drugačiji način sagledam svoj život, osvijestim potencijale, drugačije se postavim u odnosu na svoje ciljeve... neki su preneseni u ovu godinu.

Iz ove točke gledanja sada, ništa više i nije moglo stati u prošlu.

Hvala još jednom na svemu!!!

Branka"

"Draga Ivana,

zahvaljujem vam na svemu. Želim vam svako dobro.

Bilo mi je jučer na Plan radionici jako, jako dobro.  Zračite i vaša pozitivna energija je fenomenalna.

Javit ću vam se svakako. Vaša radionica mi je jučer, između ostalog, potvrdila i da radim ispravno. Polako, ali sigurno.

Korak po korak, upornost, ustrajnost...

Lijepi pozdrav i do viđenja, Sanja"

"Draga Ivana,

Hvala Vam na prekrasnom poslijepodnevu, ugodnom druženju i na puno divnih i novih stvari koje sam jučer naučila na radionici Plan za moju najbolju godinu. Posebno me se dojmila Vaša pozitivnost i vedrina.

Već sam danas gotovo sve raspisala i, s obzirom da je nedjelja, imala dovoljno vremena proživjeti  sve ono sto sam jučer zacrtala.

Bila mi je jako ugodna Vaša meditacija i voljela bih da je možda mogu negdje pronaći i poslušati kada god imam vremena za sebe (a u zadnjih godinu i pol baš više i ne štedim na sebi). 

Sličica je prekrasna uspomena na Vas i na sve ono sto sam od Vas naučila, hvala Vam na njoj.

Srdačan pozdrav, 

Vlasta"

"Naslov: Pozitivni dojmovi s pozitivne psihologije

Draga Ivana,

Imam potrebu započeti mail sa "draga" jer tako i osjećam, naročito zato sto sam nakon tvog predavanja o pozitivnoj psihologiji osjetila trenutni popravak raspoloženja nakon izrazito kaotičnog dana.

Tvoje izlaganje je točno ono što sam trebala čuti, i neizmjerno sam sretna radi toga. Još da spomenem da je moj dolazak na predavanje bio splet malih koraka..nešto me vodilo.

U svakom slučaju, zelim ti se zahvaliti na tom divnom iskustvu.

Inace prije 2 godine sam bila na tvojoj radionici ciljevi..ja sam ona "karizmatična" :), i od tada svakodnevno radim na promjenama.

Želim ti i dalje puuuno uspjeha, smijeha i pozitive, ti si pravi primjer da se može!

Kristinka"

"Draga Ivana,

Zahvalna sam na tome što su nam se naši putevi susreli.

Uživala sam danas na tvom predavanju povodom Međunarodnog dana sreće. Bilo je divno slusati sa kakvom lakoćom, entuzijazmom si nam pričala o sreći.

Hvala ti još jednom.

Vidimo se, ako ne prije onda na plesu.​

Goga"

"Draga Ivana,

sada sam vas pogledala na Dobro jutro Hrvatska i kao i uvijek, vedra i nasmijana Ivana. U kratkim crtama sve najbitnije.

Jako mi je žao što jučer nisam stigla na predavanje. Veseli me što ste objavili da će biti objavljena snimka :)

Zahvaljujem na svoj pozitivi koju nam dajete i stvarno vas volimo. Pratiti ću vas i dalje, a kada se vratim u Zagreb sigurno se javim za neku radionicu. 

Sanja"

"Bila sam na konferenciji Prozor u Coaching i na Vašoj radionici Pozitivna psihologija. Oduševili ste me i vjerujem da će mi Vaše radionice i program koji nudite biti od velike pomoći u mom osobnom razvoju, a i kao Executive Coacha.

Martina"

"Draga Ivana,

Drago mi je da sam Vas imala priliku upoznati na konferenciji Prozor u coaching. I sad mi se popravi raspoloženje kad se sjetim Vašeg osmijeha i pozitivnog stava, baš zrači iz Vas. (A meni to nije bio jedan od najboljih dana, ali se situacija u međuvremenu drastično popravila :D)

Hvala Vam, Ivana, za radionicu i za to što ste unijela dašak pozitive u inače (meni) tmuran dan!

Gordana"

"Bila sam na radionici Plan za moju najbolju godinu. Sve mi se svidjelo. Sadržaj, trenerica, organizacija, okruženje, sve je ugodno, pozitivno, poučno. Korisno je kada uđeš malo dublje u ciljeve. Zanimljivo da se kroz ovu radionicu otvore i ciljevi za druge teme. Definitivno preporučujem!

Martina"

"Na radionici Plan za moju najbolju godinu dobila sam sasvim jednu drugačiju sliku života. Naučilasam i da bez planiranja i dalje razrade ciljeva ništa nema smisla. Preporučujem i drugima, a Ivana je super!

Ivana"

"Mislim da je radionica Plan za moju najbolju godinu pomno osmišljena. Ivana je draga, simpatična i vrlo učinkovita. Tehnike koje je s nama podijelila koristit će mi u bližoj i daljnjoj budućnosti. U sjećanju mi ostaju metode i široki osmijeh trenerice. :)

Silvia"

"Izuzetno sam zadovoljna radionicom Plan za moju najbolju godinu. Na radionicu sam došla izrazito umorna i pospana, a radionica me držala aktivnom i fokusiranom. Sad je na meni red. 

Lucija"

"Vrlo lijepo vođenje kroz temu planiranja godine. U konačnici lijep i konkretan rezultat radionice.

Maja"

"Radionica Plan za moju najbolju godinu je sistematična, korak po korak nas vodi do cilja zbog kojeg smo i došli. Ivana dobro i jasno sve objasni, a okruženje je iznimno ugodno. Posebno mi ostaje u sjećanju sistematičnost pristupa. 

Tonina"

"Zadovoljna sam radionicom Plan za moju najbolju godinu. Koristilo mi je da odškrinem vrata u svoje skrivene i neskrivene želje. Treba do detalja razraditi ciljeve. 

Marta"

"Radionica Što želim raditi u životu je zanimljiva, daje neke nove uvide, jasna mi je svrha pitanja da se fokusiramo na bitno. Naročito mi se svidio dio koji se bavi uvjerenjima. Vidimo se na nastavku!

Iva"

"Radionica Što želim raditi u životu mi se svidjela, ugodno je i opuštajuće. Voditeljica je vrlo pristupačna i jasna. Radionica mi je otvorila neke nove prostore za promišljanje o sebi i svome poslu. Ostale sudionice su bile otvorene, iskrene, drage - bilo je lijepo i ugodno biti dio te skupine žena. 

Sanja"

"Na radionici Što želim raditi u životu smo počeli otkrivati što su naše kvalitete i što nas zanima, kako bismo nastavili ka promjeni. Svidjeli su mi se primjeri osobnog iskustva voditeljice u promjeni karijere. U sjećanju mi ostaje pozitivan pristup i uvjerenje da je promjena dostižna da ćemo zajedno doći do načina kako.

Tonina"

"Draga Ivana,

meni je tvoja edukacija bila čista petica.

Odradila si to ležerno i profesionalno. Vidi se iz aviona da voliš to što radiš i baš mi je bilo ugodno slušati te.

Također mi je bilo lijepo saslušati i ostale sudionike i nakon dugo vremena sam se osjećala da sam u društvu ljudi u kojem mogu biti ja jer najčešće dobivam komplimente "nisi normalna" i "u kojem svijetu ti živiš".

Svakako ću te preporučiti i imaš svu moju podršku u daljnjem radu pozitivne psihologije.

Osobe poput tebe su potrebne ovom svijetu i zahvalna sam dragom Bogu što mi je opet pokazao da postoje dobri ljudi i da postoje ljudi slični meni.

Hvala ti, samo tako dalje nastavi i želim ti puuunoo, puunoo uspjeha u poslovnom i privatnom životu.

Martina"

"Draga Ivana,

Željela bih ti si još jednom ovim putem zahvaliti na pruženoj edukaciji i što sam imala priliku da te upoznam. Inače, putem svoje prijateljice Ivane, koja je već sudjelovala na tvojem seminaru u Zagrebu, čula sam samo riječi hvale za tebe i tvoj način rada. Svakako vjerujem da ćemo imati prilike se upoznati i uživo kada sve ovo prođe. 

Pružila si nam dodatnu motivaciju, inspiraciju i nadahnuće te si mene osobno zainteresirala za mnoga polja o kojima sam već razmišljala, a možda do sada jednostavno iz nekih drugih razloga nisam uspjela realizirati. Jako mi se svidjelo sve i način predavanja te ću svakako malo dublje početi proučavati te teme.

Želim ti sve najljepše i ostani uvijek tako vesela, pozitivna i inspirirajuća osoba. Vjerujem da svi koji dođu u kontakt s tobom to odmah prepoznaju. Hvala ti na ovoj prilici što si podijelila s nama svoje znanje i iskustvo i omogućila nam da čujemo iskustva i drugih ljudi. 

Također, ako će biti interesa i u mojoj firmi vezano za neki vid edukacije ili radionice sigurno ću te preporučiti.

Mateja"

"Kad se obogatim, otići ću u Kopenhagen na studij pozitivne psihologije. 🍀 Do tada guštam u druženju i edukacijama powered, al' baš powered by ova tako mi draga osoba Ivana Štulić. ❤️ Snimila sam i video za njen web nakon radionice Kako da sretnije živim i budem, još dok je vani bila zima, a ni na kraj pameti nam nije bila korona. Sad je došlo vrijeme da ga podijelim i nju pohvalim. 😀
Veselim se baš svaki put čuti te i vidjeti draga Ivana, makar i online.

https://youtu.be/OXxj8HGDIAM

Vlatka"

"Hvala na svemu što radite na tako jednostavan i pitak način. I hvala na mindfulness on-line predavanju u ponedjeljak gdje ste me podsjetili na svjesno disanje koje sada koristim svaki dan i s njim lakše prolazim dnevne izazove.

Neka vam je obilje zdravlja u svim tijelima i puno životne radosti sa svakim udahom.

Nina"

"Jedna od velikih inspiracija si Ti. Ti si neobično pozitivna, nasmijana, vedra, puna optimizma i entuzijazma. Ti si sunce na prozorčiću svakog od nas.

Marina"

"Jedva čekam da pročitam knjigu. Hvala ti na pozitivi koju širiš na sve nas.

Sanja"

"S tobom sam otvorila neka pitanja koja su me inspirirala, zanimljive tehnike i vjezbe koje primjenjujes na lezeran nacin otvaraju neke nove vidike. Hvala i sretno! 

Silva"

"Ivana svojom jednostavnošću i jasno razrađenim zadacima na vrlo zanimljiv način pomaže u rješavanju izazova koje sam imala. Nisam mislila da će biti toliko jednostavno, zanimljivo i edukativno. Veseli me primjena dobivenih metoda i odlični rezultati! Veselim se daljnjem radu! :)

Ksenija"

"Radionica mi je bila zanimljiva i ispunila je moja očekivanja. Naime, i očekivala sam da ćeš prezentirati važne korake u procesu planiranja ciljeva, navesti na što treba pripaziti kad formiramo svoje ciljeve i želje, navesti konkretne primjere za pojašnjavanje i generalno nam dati alate koji nam mogu pomoći da dobrim planiranjem ciljeva iste i ostvarimo. A ostalo je na nama, kao i uvijek :)

Diana"

"Radionica: Plan za moju najbolju godinu je ispunila moja ocekivanja i produbila moj interes za pozitivnu psihologiju :) Ivana je na vrlo sazet i fokusiran nacin prezentirala "alate" koji nam mogu pomoci kod definiranja  ciljeva, kratkorocnih i dugorocnih. Ukazivanje na pravilo postavljenje ciljeva, koji su odraz nasih interesa te trebaju biti poprilicno jasni, pozitivni, specificni i realni, pomoglo mi je shvatiti zamke koje su se cesto dogadale ranije i dovele me do neostvarivanja od novogodisnjih odluka :) Puno prakticnih primjera tijekom radinice svakako pomaze u shvacanju sto realan, pozitivan i odrziv cilj zapravo znaci. Atmosfera u 3 sata radionice je bila pozitivna, opustena i nadahnjujuca. Lijepo je raditi na osobnom razvoju i veselim se novim radionicama :) I, super je bilo kad je nekoliko nas zakljucilo da 2020., unatoc svih  nedacama, i nije bilo tako losa godina na osobnoj razini. Osvjestiti i biti zahvalna - i to je isto ono nesto :) Diana"

"Draga Ivana,

Osjećam se super nakon radionice Moć discipline, nadam se preokretu u tim sitnim (za mene ogromnim) promjenama u ponašanju koje bi mi puno značile.

Pohvaljujem te za toliku pozitivnu energiju koju odašilješ.

Samo pozitivan feedback od mene.

Vidimo se. Josipa"

"Pozdrav Ivana,

Radionica Moć discipline mi je bila vrlo zanimljiva, jasno i konkretno sve objašnjeno, a najkorisnije mi je ovo za baby steps, iako sam već znala da nije dobro imati previše očekivanja ili taskova u jednom danu, ali sad mi je to nekako dodatno “potvrđeno” odnosno shvatila sam da je to jedini način za promjene i da ne ide ništa na brzinu. 

Lijepi pozdrav, Jelena"

"Draga Ivana,

super mi je bilo na radionici Moć discipline. Sviđa mi se kako si nas uvela u temu i korak po korak pomogla da osvjestimo obrasce. Vježba mi je bila najzanimljivija. Tehnike su fora, zvuče izvedivo i korisno, jedva čekam isprobati koje mi odgovaraju, ali naravno polako i jedan po jedan. Ovi baby steps nas zaista uče strpljenju. Hvala ti puno! Baš mi se podigla energija i lakše je kada vidiš da svi imamo slične obrasce i izazove.  

Veselim se drugoj radionici i onome što me čeka između!

Veliki zagrljaj ti šaljem,

Lana" 

"Nakon radionice sam bila zadovoljna i inspirirana da se pokrenem i napravim promjenu za bolju organizaciju vremena, organiziranosti i zapravo svega što je tema radionice.

Najviše mi se svidjela spoznaja kako si možemo pomoći osvješćivanjem račvi na putu za promjenu. Odmah sam to počela primjenjivati u radnom danu i bila sam zadovoljna što sam uspjela duže ostati fokusirana na započeti posao i svjesnija onoga što sam napravila tijekom radnog dana. 

Također sam se sjetila i taktike oko odugovlačenja i bila sam puno zadovoljnija kada sam odradila prvo ono što sam znala odugovlačiti.

Također mi se jako svidjela taktika “Baby steps” sa kojom ćemo lakše napredovati i da se ne obeshrabrimo kada ne uspijemo svaki puta u onome što želimo postići.

Hvala još jednom na svim savjetima i stvarno zanimljivoj radionici i veselim se idućoj.

Božica"

PLES

"Zaista je već dosta vremena prošlo od kad sam se tako dobro osjećala, kao za vrijeme, a i nakon moje prve plesne radionice. Ako sam se u početku malo i ustezala, kod treće, četvrte pjesme, kočnice su počele popuštati, sve slobodnije sam se kretala da bi nakon nekog vremena shvatila da tijelo radi samo, a ja sam gotovo nesvjesna pokreta koje ono izvodi, ali i okoline. Osjećaj predobar, fenomenalan. Radionica je točno ono što mi je trebalo, da oslobodim i tijelo i um i da ponovo, nakon dugo vremena iskusim, taj odličan osjećaj slobode i opuštenosti. Divno. Zahvalna. Renata"

 

"Plesna radionica je bila ODLIČNA! Upravo ono što mi je trebalo: muzika, ritam, sloboda izražaja, opuštena atmosfera. Ako se ijedna baka od šezdeset želi osjećati da je ponovo 'čagerica' od šesnaest, ovo je pravo mjesto. Ljiljana"

 

"Na radionici plesa čija je tema bila "I feel alive'' mi je bilo odlično. Na jedan poseban način sam se unijela i prepustila glazbi. Ivana nas je uputila na to kako da dišemo,  osvijestimo i oslobodimo svoj dah. Valovi zvuka su nosili moje tijelo i duh i imala sam osjećaj kao da svaka stanica moga tijela veselo i sretno skakuće. Opuštena i pozitivna  energija  svih nas plesača je stvarala neku magičnu atmosferu koja se ne može samo tako opisati riječima. Mislim da je uspješno postignut sam cilj radionice – oslobađanje od svakodnevne napetosti, osjećaj da je tvoje tijelo zdravo i puno energije te  da imaš mogućnost na ovakav jedan način to proslaviti.  Sam sa sobom, ali i s drugima podijeliti to svoje slavlje životnosti. Odlično iskustvo koje ću stvarno dugo pamtiti! :) Santana''

 

"Na radionici sam našao što ne mogu naći u klubovima: prostran nezadimljen prostor gdje se mogu slobodno izraziti kroz ples na normalnu raznoliku muziku bez bojazni da ispadnem smiješan, pretjeran ili još gore :) Također, Ivana kao voditeljica daje točno dovoljno inputa da se održi interes i raznolikost kroz čitava dva sata. Dolazim ponovo! Vjeko" 

 

"Ivana, tijekom plesne radionice sam opet iskustvom potvrdio poruku knjige koju poneki put pročitam, 'Feel the Fear . . . and Do It Anyway'. Uz tvoje navođenje, koje je bilo tako prirodno i ne pretenciozno, otpustio sam kočnice nepotrebne življenju i zaplesao tijelom i srcem, s novom voljom da plešući 'pređem ulicu' u namjerama i pothvatima. Iste sam večeri otišao s društvom na ples uz živu glazbu, dodatna tri sata znojenja :) Što da ti velim? Sve će ti reći oduševljena iskrena izjava 'pjevaljke' koja je izašla na pauzu ispred restorana i pravila mi društvo: 'Hej! Pa vi ste večeras plesali najviše i najdrugačije!' :) Ne znam jel jezikoslovno ispravan taj njen izraz, ali mi znamo što je rekla ;) Hvala! Željko"

 

"Freestyle plesna radionica - puna soba nepoznatih osoba...nisam znala što očekivati, ali nisam ni očekivala ono što je uslijedilo...soba u kojoj sam bila ja - ja, sva svoja sa svojim (nepoznatim) suplesačicama,...zabavljala sam se uz onaj zaboravljeni osjećaj dječje neopterećenosti...čista uživancija... Elma"

 

"Radionica je bila genijalna, zanimljiva playlista, puno dobre vibre, baš smo se otkačili:-D Toplo preporučam svima koji vole istraživati sebe i isprobavati nove stvari, ove radionice su pravi dragulj. Tek nakon što se isplešem, i još danima poslije skužim koliko toga ima u meni što jedva čeka priliku da se izrazi i oslobodi. Ivana super vodiš i slažeš glazbicu:). Sviđa mi se što radionica zapravo postaje priča, postaje meditacija, otkrivanje i istraživanje, a kao šlag na tortu cijeli proces je zabavan:-D:-D:-D Vidimo se! Maja"

 

"Draga Ivana, najljepša hvala za interesantnu i zabavnu radionicu. Tako sam se lijepo isplesala, rastegnula, istegnula i ugodno izvježbala i duh i tijelo.U jednom sam trenutku imala uvid na dio mog problema koji bih nazvala "životni zastoj".Osvijestila sam da već duže vrijeme samo tapkam na mjestu...kao da sam zapela u malom začaranom krugu... i pokrenula sam se - korakom za početak! Jedva čekam novu priliku za sudjelovanje na Vašoj plesnoj radionici. Blaženka"

 

"Što reći o mogućnosti koja se pružila svima nama da slobodom pokreta izrazimo sebe, obične ljude ..nego - ajmo, krenimo, to smo tražili i našli! Nitko ti neće ništa zamjeriti, nitko ne gleda kad ono - opaa vidi je! A uz sve to na najboljem odnosno najprirodnijem putu koje nam je Bog dao da se prirodnim pokretima svojeg tijela oslobodimo tereta i tako oslobođeni automatski otvorimo ventil za prikupljanje snage tijela i pročišćenih misli za svakodnevnicu. Martina"

 

"Tvoja plesna radionica Snovi za Novu godinu me naprosto oduševila, kao da smo bili u nekom drugom vremenu i prostoru, u nekom snu:-) Uz tvoju pomoć i podsjećanje da pratimo disanje i pustimo tijelo da se giba kako želi shvatila sam da kada otvorim srce i opustim se zapravo ne moram ništa posebno činiti da bih bila radosna-glazba me vodi, dišem svoj san i imam ga priliku dijeliti:-) prekrasno, čarobno <3 Hvala ti, i vidimo se:-D Maja"

 

"Radionica Kaži NE: "Iznimno oslobađajuće emotivno iskustvo koji mi je omogućilo da se hrabro suočim sa svojim emocijama na svjesnoj i podsvjesnoj razini  te ih oslobodim kroz pokret, pjevanje i ples. Nakon radionice samo bila lagana kao perce i potpuno oslobođena negativne energije koja me sputavala i mučila. Radinica mi je pomogla da u svojoj glavi stvari stavim u pravu perspektivu, odnosno sebe na prvo mjesto što meni u svakodnevnom životu s dvoje male djece ide teško! Lana"

 

"Draga Ivana, naše plesno druženje je bilo divno! Osjećaj prije radionice i poslije je naprosto neusporediv! :) Tijelo je bilo lagano i zahvalno na ispuštanju svih emocija koje je glazba i tvoje vodstvo prizvalo. Muzika je bila bomba :), ti vjeruješ u ono što radiš i opuštaš nas svojim uputama, društvo je bilo odlično, a cijelo iskustvo ništa drugo nego terapeutsko. Šta nije baš svake subote kad se ide na chagu :)... i kao što rekoh - danas nema mamurluka, di ćeš bolje :)) Iva"

"Radionica Kaži DA:"Potpuno opuštanje kroz muziku i ples i prepuštanje Ivaninom vodstvu dovodi do suočavanje sa samim sobom, svojim željama i potrebama, strahovima i snovima, osjećaj nakon radionice je potpuna emotivna otvorenost i ranjivost, kao da sam se oslobodila svih kočnica i ograničenja, na neki način sam se pročistila od suvišnih i nepotrebnih osjećaja, a pravi osjećaji su isplivali na površinu, sve ti je jasnije i otvori ti se novi pogled na tvoj svijet kakav bi mogao i trebao biti odnosno kakav zaslužuješ i želiš. Lana"

 

"Hvala na radionici, druženju i nevjerovatnom ispucavanju na temu reci DA :). Osjećala sam se lako kao perce, vrijeme je proletilo i tijelo jednostavno hoće još! Unutarnji plesač je preuzeo kontrolu i otvorio um i tijelo za nova iskustva koja želim prizvati u svoj život."

 

"Na radionicu Otvoreno srce došla sam u poprilično lošem stanju, "zaštopanog" srca, jer si nisam htjela dozvoliti da osjećam tugu i bol koji su me snašli. Kako su se pjesme nizale srce se malo, pomalo otvaralo. Stanje u kojem sam otišla s radionice neusporedivo je s onim stanjem "zombija" u kojem sam došla. Hvala ti za ovako ugodan, nježan i uspješan oblik "terapije". U samo dva sata vrlo ugodnog i opuštenog plesa, postigla si čudo. Izašla sam osjećajući se ponovo živom, a moje srce ti je zahvalno što ponovo diše i osjeća. :) Tihana"

 

"Bilo je stvarno sjajno..u potpunosti sam se uspjela povezati sa sobom i otpustiti svaku kontrolu..naplesala se kao nikad..:) istovremeno prazna i puna..Prazan um a puno srce..Hvala ti na tome..Sjajno se osjećam u vlastitom tijelu..! Perla"

 

“Ja nisam od pretjeranih riječi ali moj osmijeh i dječje oduševljenje dok traje tvoja plesna radionica sve govore. Od srca sam ti zahvalna na ovome što radiš. Počela sam spoznavati i drugu dimenziju plesa koja mi do sada nije bila poznata osim što me bezuvjetno i uvijek dizala do nebeskih visina. Hvala što tako kreativno, nježno a opet snažno plešeš sa nama i slažeš božanske kompilacije. Jasmina”

 

"Predivno iskustvo. Plesom sam uspjela otpustiti nepotrebne kočnice koje sam kroz život sama sebi nametnula. Intimno sam se povezala sa sobom i osjetila svu svoju čistoću i puninu. Ogrnuta čistom ljubavi prema sebi, osjećam se čarobno. Hvala ti! Maja"

 

"Kad tijelo progovara
Nova pravila stvara
I nije važno kako izgleda
Bitno je - da se tijelo preda
Ritmu sto glazba svira
Ritmu sto srce dira
Ritmu i mira
I nemira
RITMU SVEMIRA!

Potpis: Plesačica

Lidija"

 

"Draga Ivana, evo da i u pisanom obliku iskažem svoje zadovoljstvo i oduševljenje plesnom radionicom.

Dakle, u potpunosti sam uživala tokom cijele radionice, opustila me, pomogla mi je skinuti štitove, isprobati svoje granice udobnosti, osvijestiti svaki svoj pokret i udah te 

mi je omogućila da isprobam koristiti cijelo tijelo kao cjelinu, od malog prsta do glave. Na taj način mogla sam živjeti i biti u trenutku, sva bol koje je možda prije postojala, kao i umor isparili su.

Hvala Tebi i drugim curama koje su sudjelovale, divni ste, prostor je predivan i nadam se da ćemo se ponovno vidjeti. Magdalena"

 

"Iv, bilo je odlično! Tvoja radionica mi je dala dva sata čiste pozitivne energije, nesputanosti, oslobađanja, sreće, dječje radosti i pomicanja vlastitih granica (fizičkih i psihičkih)! Hvala ti na tome! Veselim se sljedećem veselom đipanju :-* Snježana"

 

"Draga Ivana,

zahvaljujem se puno na jučerašnjem iskustvu. :) Došla sam bez ikakvih očekivanja, no sa svojom prtljagom ukočenosti, davanja stresu na značaju i sličnim boljkama koje muče dosta ljudi. Na sreću brzo sam se opustila i jako, jako zabavila! Drago mi je da nije bilo nikakve koreografije i nikakvih pravila. Da se ples bazirao na nama i našim osjećajima i našem postojanju, a ne na praćenju forme koje nam je ionako dosta u svakodnevnom životu. Došla sam kući dakle oko 20 h, naravno očekujući umor što od posla, što od vrućine, a što i od plesa. U trenutku dolaska kući nazvala me prijateljica i čudila se zašto tako cvrkućem na telefon, zašto se toliko smijem i te me pitala nisam li umorna, otkud mi snaga? Zapravo je njeno pitanje bilo: „koja je to droga?“ :D Rekla sam joj gdje sam bila i time i njoj, a i sebi dala do znanja što je ovaj ples napravio za mene. Mislim da je poruka vrlo jasno prenijeta i primljena. Hvala i vidimo se svakako na nekom budućem plesnom izražavanju :) Ivana"

 

"Draga Ivana,

s obzirom da je tvoja jučerašnja radionica napravila pravi mali kaos u mom relativno mirnom i stabilnom svemiru, morala sam svoj doživljaj objaviti cijelom svijetu: http://odidoma.net/covjek-koji-je-otkrio-vatru/ Hvala ti što si me vratila u tijelo. Bilo je bolno, ali tako potrebno. Kristijana"

 

"Draga Ivana,
uz ples oživim, vibriram, tečem, spašavam se, pobjeđujem, igram se, plačem, dišem, dižem se, budim se, gubim se, pronalazim, mijenjam se, liječim, rastem, oslobađam, učim, shvaćam, ne shvaćam, ipak shvaćam... mlada sam, bez obzira na godine, i planiram biti i dalje mlada. Ples je prirodan kao disanje.
Toliko :-) Ivana"

 

"Move until you're moved - i to je upravo osjećaj koji me prati nakon posljednje radionice. Uvijek se iznova iznenadim kolika je moć pokreta. Bilo je zaista prekrasno isplesati slobodu i prepustiti joj se, a još ljepši osjećaj lakoće, bezbrižnosti i onog djeteta u meni koje se probudilo i na trenutak samo uživalo u skakutavim pokretima s ljudima oko sebe. Stvarno nam je malo potrebno da bi se prepustili samima sebi i pronašli ono što nas istinski uveseljava. Samo jedan ples, a toliko smijeha, slobode i veselja. Hvala ti Ivana na inicijativi i veselim se sljedećoj radionici. Tihana"

 

"Vodeći radionicu, spontano, dobrim odabirom muzike, nenametljivim uvođenjem u plesne teme, uspjela si kod mene potaknuti neke zatomljene osjećaje i zaboravljene pokrete tijela. Razmišljajući o predloženim temama, pokrećući se uz muziku, plesala sam neke samo moje osjećaje, oslobađajući se pri tom nakupljenih frustracija, postajući sve lakšom i slobodnijom od loših misli. Dosegnula sam sklad između mog unutarnjeg ritma, muzike i osvještenog svakog djelića tijela. Hvala ti na odličnoj plesnoj radionici! Irma"

 

“Ivanina strast prema plesu te ljubav prema životnoj radosti rasplesali su me htjela ja to ili ne. Tako nas je suptilno vodila prema fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj katarzi, a onda natrag u smiraj da sam na kraju, potpuno izmorena, ali opuštena i kanalizirana, samo pomislila: “Hoću još! Iva”

 

“Prvi razlog radi kojega sam se odlučila na pohađanje radionice je bio naziv, “Iskra radosti”, tko ne bi želio takvu iskru. Svi mi u teoriji znamo da je važno odvojiti vrijeme za sebe tokom dana, tjedna, mjeseca no obveza je sve više, a tog vremena za nas sve manje i smanjuje mu se i prioritet. Stoga mi je bilo divno prisjetiti se koji je užitak usred tjedna za sebe uzeti malo vremena i uživati u plesu sa sobom i sa partnerima. Najviše me se dojmio dio oko igre, jer je to nešto što prečesto zaboravimo i čega se lišavamo pod isprikom da smo već odrasli. Pustila sam dijete iz sebe da se igra i da uživa u stvarima koje za odraslog čovjeka nemaju vrijednosti, a duši daju divnu snagu. Nataša”

 

“Zaista sam sretna što si održala ovu radionicu! Hvala tebi što si drugim polaznicama i meni omogućila tih par sati plesne radosti :)). Mene si uspjela odvesti u sasvim drugačije, optimističnije stanje, skroz sam zaboravila na brige i pomislila: pa zar je moguće da je meni prije samo 2 sata bilo tako loše…? Zar sam sve zaboravila da mogu biti i radosna u životu? Jasna”

 

"Sinoć mi je bilo vrlo ugodno u opuštenoj atmosferi uz sjaj svijeća i plesnim skladbama. Opustila sam se i rasteretila tijelo i dušu, te ispunjena i umorna vrlo brzo usnula. Hvala, veselim se nekom novom susretu. Srdačan pozdrav, Đeni."

 

"Draga Ivana, bilo je super, dobra muzika, dobre vibracije i puno plesa koji opušta um i tijelo, hvala na ovom novom iskustvu i nadam se da ćeš doći još koji put :) Marina"

 

"Biti sam sa sobom u svom tijelu, sa pokretom koji dolazi iz dubine mebe, bez misli, u tišini uma, je za mene jedno fenomenalno iskustvo, koje me svaki put iznenadi nekim novim osjećajem koji lagano ispliva na površinu svijesti. Osjećam se fizički umorno od intenzivnog plesa i pokreta, ali kao da sam izbacila, oslobodila se nekakvog suvišnog tereta. Sabrina"

 

"Draga Ivana,

Ovo mi je prva radionica ovakve vrste. I moram reći da je bila pravo osvjezenje. Lijepo sam se prepustila muzici i uzivala u potpunoj slobodi plesnih pokreta. Bas sam si dala oduska i otkačila a tijelo me vodilo i samo plesalo po podiju. Tako sam se isplesala da sam drugi dan imala upalu mišića. Sve pjesme odabrane su smisleno kako bi odgovarale zadanoj temi. Sve u svemu preporučam jer daje jedno novo iskustvo. Hvala na tome:) Lijepi pozdrav, Sanja."

 

"Ivanine plesne radionice su savršen spoj plesa i prilike za istraživanje sebe – svaka tema nosi nove priče, nove poglede i nove izazove, a na svakome od nas je da uzmemo od toga ono što želimo, makar to bio samo onaj fenomenalan osjećaj kad se isplešeš potpuno neopterećen okvirima i pravilima, slobodnog duha i tijela, koji ostaje još dugo, dugo nakon radionice :) Toplo preporučam. Anja."

 

"Na početku su me Ivanine plesne radionice podsjetile koliko volim i uživam plesati i koliko mi je nedostajao ples u životu. S vremenom su mi otvorile nove vidike o tome što sve možemo plesom. Naučila sam kako plesom i pokretom mogu upoznati sebe i svoje emocije, mogu pobjeći od svakodnevice i čak riješiti probleme, mogu biti potpuno slobodna i svoja, mogu otvoriti srce, mogu se osloboditi negativne energije, ispuniti s pozitivnom te ju dijeliti s drugim plesačima. Ove plesne radionice su mi otvorile potpuno novi svijet, u meni i oko mene, i uživam u njemu svaki dan. Taj osjećaj slobode je super! Lana"

 

"Radionica mi je pomogla da osvijestim tijelo i mislim da je to dobar početak, sutradan sam se jako dobro osjećala. Upala mišića je bila zanemariva, više sam osjećala opuštenost (možda ponajviše u glavi :)) bila sam "uplesana" i nekako lagana na nogama. Sve u svemu dobar osjećaj. Veselim se idućoj radionici! Marija" 

 

"Plesne radionice su dobra prilika za posvetiti se sebi, svom tijelu kroz pokret. Vrijeme provedeno u kretanju mogu koristiti samo za zabavu i razgibavanje. Također mogu pratiti i osjećaje koji se pojavljuju u tijelu; nekad su ugodni i motivirajući idu lagano, a nekad imam otpor i upotrijebim volju za nastavak kretanja. Ponekad se ulovim u tome da komuniciram pokretom kao što to činim govorom. U konačnici mi je drago što sam ustrajala u tome da se krećem dva sata (i svjesno dišem:)). Poslije i drugi dan se osjećam kao da sam zaista uradila nešto dobro i korisno za sebe. Ljiljana"

 

"Ples je uvijek za mene bio način izražavanja misli i osjećaja i jedna velika uživancija. U klasičnim plesnim školama sam naučio kako da se izrazim putem dobro uvježbanih koraka i naučenih plesnih stilova i tek onda da potpuno uživam u plesu. Dok je na freestyle radionici koncept bitno drugačiji. Izražavanje pokretom je neizmjerno slobodnije a samim time se uživancija pojavljuje instantno. Plešeš kako se osjećaš i tvoj ples se ne ocjenjuje. Mislim da nam je svima potreban taj feeling da možemo biti svoji. Da bi probudila kreativnost koja leži u svima nama, Ivana nas tijekom plesa potiče raznim tematskim sadržajem. Meni je takav pristup plesu fenomenalan i stvoren za potpunu uživanciju. Dragan"

 

"Koliko god to zvučalo smiješno, otkad pohađam Ivanine radionice, moj život se uvelike promijenio. :) Ivana nas smislenom kombinacijom teških i lakih tema, kontroverznih i emotivnih vodi kroz dvotjedne radionice. Popraćeno dobrom mjuzom suočava nas s vlastitim zidovima i navodi na razbijanje istih, u potpunoj slobodi razotkrivanja samog sebe.... osjećaj je uistinu magičan. Svima preporučam ovo iskustvo. Nemojte posezati za Tensilenom, dođite kod Ivane. ;) Ivana"

 

"Bilo mi je super-super-super. Opuštajuće, ugodno, zabavno, zaboravila sam na godine i kilograme, osjećala sam se opet kao ona mala curica u baletnoj školi. Ne znam kako je to izgledalo na van, (hahaha), ali ja sam se tako osjećala - sretno, samo ples i pokret. Srdačan pozdrav, Lidija"

 

"Nakon dugo vremena pronašla sam mjesto gdje se osjećam kao doma. Nema opterećenja, osude, čudnih pogleda ili očekivanja - samo ples na način koji osjećam i želim. Ivanino vođenje kroz ples je toliko jednostavno, spontano i nenametljivo, a pritom prepuno znanja da je jedini izbor -prepustiti se i uživati. U današnjem svijetu to je gotovo nemoguće pronaći. A glazba? O njoj bih mogla napisati 50 rečenica, ali ne želim jer glazba je Ivanin DNK. To morate osjetiti sami. Doris"

 

"Prvi put sam bio na plesnoj radionici kod Ivane i mogu reći da se se već dugo nisam osjećao tako veselim i mlađahnim :) Ivana je sve lijepo osmislila i veselim se slijedećem plesu. Željko"

 

"Tvoje plesne radionice su stvarno odlične! Atmosfera je ležerna i opuštena i sve ide glatko, jasno i u dobroj vibri. Odlično držiš prostor tijekom radionice, nenametljivo, a opet jasno i sigurno. Daješ svima lijepu podršku i primjer, kako se opustiti i prepustiti plesu i pokretu. I ne samo plesu! Već i pjevanju i izražavanju kroz glas! Eee u tom dijelu su tvoje radionice posebne. Odlično potičeš i objedinjuješ ples i pokret sa pjevanjem i glasovnim izražavanjem. Na tvojim radionicama se prekrasno mogu prepustiti plesanju i pjevanju istovremeno i ujediniti sa plesanjem i pjevanjem ostalih polaznika radionice. Stvori se tako lijepa i oslobađajuća energija zajedništva i euforije i po tome su tvoje radionice baš posebne. I da ne zaboravim, puštaš popularnu stranu i domaću glazbu svih generacija i vrsta, to je za mene pravi plesnjak! I jedino još fali disko kugla u prostoru. :)

Samo naprijed u svom radu, neka se širi ovako dobra vibra! :) Boris"

 

"Na dan prvog freestyle plesa imala sam pretrpan raspored obavezama i mislila sam da se neću moći prepustiti radionici i da će umor sve pokvariti. Dogodilo se upravo suprotno, tijelo se razgibalo, misli otpustile a miran san nakon, riješio je umor. Smirujuće i fora iskustvo. Petra"

 

"Draga Ivana, jako mi se svidjela plesna freestyle radionica, baš sam se opustila i čini se izliječila ukočeni vrat. Osjećam se lagano i prodisano. Puno hvala! Vidimo se uskoro! Daniela"

 

"Free style plesnjaci kod Ivane Štulić su mi lijepa prilika da izađem iz procesa stalnog razmišljanja i raznih analiza i kombinacija koje mi se „vrte po glavi“ i da se tih dva sata plesnjaka mentalno „isključim“ i prepustim tijelu da preuzme inicijativu i da me spontano i slobodno vodi u ritmu glazbe. Iscjeljujuće iskustvo koje svakome preporučam! Boris"

 

"Draga Ivana, hvala na freestyle plesnoj radionici Back to life! Uživala sam u opuštenom plesu, razmrdavanju svih dijelova tijela i ugodnoj atmosferi. S radionice sam otišla osjećajući se lagano i opušteno. Ivana"

 

"Plesna radionica kakvu sam željela, sloboda izražavanja, sloboda kretanja I sloboda misli… “oj slobodo, slatka slobodo”…  Nakon 2 sata radionice bila sam isplesana (kako već dugo nisam), znojna, čudna sama sebi, pozitivna i sretna. 
Ivana, sve pohvale za radionicu I dodatno petica za izbor glazbe :) ... "I wait so long for my love vibration… And I'm dancing with myself, oh oh, dancing with a-myself…" :) Alja"

 

"Draga Ivana,

bilo je odlično! Radionica odlično vođena! Došla sam bez ikakvih očekivanja i dobro se provela! Plesala, skakutala, trčala , hodala.., sve što mi je srce htjelo,a bez da me itko gleda, prati ili se čudi. Svi jednaki u svom svijetu, sa samim sobom i uživancija! Nakon plesa otišla doma mirna i ispunjena. Jedva čekam ponoviti radionicu sa novom temom.

Ovo sa temama pun pogodak! 

Hvala Ivana na dobro osmišljenoj radionici! Odlično provedena večer! Sinoć sam bila poprilično umorna, ali sama sebi laganini. Jutros puna energije kao i ostatak dana. Goga"

 

 

"Na freestyle plesnu radionicu prijavila sam se zato što smatram da i odrastao čovjek mora imati vremena za igru, zabavu, opuštanje. Volim ples, ali većina mjesta gdje bih mogla plesati ne dopušta mi da se u potpunosti izrazim onako kako bih željela pa sam u freestyle plesnoj radionici vidjela tu priliku. Bilo je jako ugodno, opuštajuće i oslobađajuće i sigurno ću doći opet :) Maja"

 

"Draga Ivana,

evo da se javim nakon radionice prošli tjedan na kojoj mi je bilo izuzetno zabavno i veselo, vrlo životno.

Pod dojmovima sam i u mislima još od tada. Pozitivnim naravno. Energija je bila inspirirajuća i vrlo vrlo pozitivna. Od tebe same pa do svih dragih ljudi koji su jednako sa mnom uživali i plesali. 

Vidimo se ponovno i igramo zajedno :) Petra"

 

"Bilo je energično, bilo je divno sve. I odabir muzike za temu Životna energija i način na koji je radionica vođena i ljudi koji su željni promjena...sve.

Veselim se svakoj slijedećoj radionici više nego onoj prethodnoj.Dođeš , otplešeš i izbaciš sve svoje blokade iz glave i tijela,  zauzvrat dobiješ hrpu energije za naredna dva tjedna, a da toga u tom trenutku nisi ni svjestan.

Hvala Ivana! Goga"

 

"Draga Ivana,

riječima se ne da opisati kako je sinoć bilo fantastično! Najbolje vođenje do sada, najbolji izbor pjesama i najbolja vibra. A jedva sam se dovukla do tamo... sa tromim nogama, glavoboljom , umorom i začepljenim uhom. Najbolje od svega je da sam to sve zaista "istresla" i ostavila tamo na plesnom podiju, a doma se vratila s osmijehom, optimizmom , nogama i tijelom laganim. 

Lp, Gordana"

 

"Draga Ivana,

Hvala puno, bilo je divno i ispunjavajuće i osjećala sam se kao doma u dnevnom boravku, s još deset nepoznatih, ali krasnih ljudi. Potpuna sreća. Lorena."

 

"Hvala Ivana, na maestralnom ulasku u ostvarenje želja u 2019. Playlista baš po mome guštu, potpuna sloboda plesa i glasa u sigurnom okruženju slobode, ali i povjerenja od svih članova grupe. Svi smo tamo sami, ali i zajednički stvaramo jednu novu jedinku - grupu. Nesmetana energija ispunila nam je srca, glavu, dušu, lice, noge i stvorila neki novi naboj koji smo svi mi odnijeli sa sobom. Zato hvala i predivnim ljudima i vidimo se opet! 

S ljubavlju, Tatjana"

 

 

"Zamislite ovo: 10-ak ljudi uz prigušenu rasvjetu 2 sata neprekidno pleše. Svatko slijedi svoju vlastitu koreografiju. Pjevaju ili se glasaju, kako im dođe. Doživljavaju i prate glazbu umom i tijelom, prepušteni osjećajima. Kao dnevni disco za djecu, samo što sudjeluju odrasli. Voditeljica upravlja grupom samo kroz odabir muzike i povremenim sugestijama. Nesvakidašnje, ugodno i oslobađajuće iskustvo koje ću rado ponoviti! Sanja“

 

"Prvo iskustvo plesa koji Ivana s toliko ljubavi i posvećenosti vodi doista mi je bilo zanimljivo. Kroz tako dobar izbor glazbe, prilagođen temi, obraćanjem pozornosti na riječi pjesama koje sam toliko puta ranije slušala bez obraćanja puno pažnje na same riječi, (više sam osluškivala glazbu), kao da se otvorio novi prostor u meni i oko mene. Osjetiti slobodu kojom se tijelo može kretati kad je opušteno, kad misli, nošene glazbom, ustupe mjesto tijelu da otpusti napetost, i sve ono što mu više ne treba, doista je jedinstvena prilika za uživanje u plesu na jedan potpuno novi način. Od srca mogu preporučiti. I jedva čekam sljedeću radionicu. Od srca vam hvala na tolikoj posvećenosti i prenošenju radosti svima nama.

Branka"

"Opušteno, dobro društvo, dobra glazba, draga i vesela voditeljica.

Veselim se ponovnom dolasku. :*

Ljiljana"

"​Moje iskustvo plesanja uz Ivanino vodstvo i izbor glazbe je bilo ČAROBNO. Nemam druge bolje riječi nego ČAROBNO. Uživala sam jer sam odmah odlučila sve drugo ostaviti s strane i fokusirati se na pravilno disanje i plesanje u slobodnom stilu. Dakle, uživala sam kao na koncertu mojeg omiljenog benda i još bolje. Moja očekivanja za sinoćnju večer su se ispunila u potpunosti. Na trenutke sam se osjećala kao  u djetinjstvu kada sam sretna, vesela i neopterećena skakutala ispred kućnog ogledala. Plesanje kod Ivane preporučujem svima koji se žele opustiti i ponovo osjetiti radost življenja kroz svoje tijelo i svoj glas, a mislim da je moja duša uživala. LIFE IS LIFE, NA, NA, NA, NA!!!! Život je lijep kad se živjeti zna, a plesanje doista može dati radost i boje našem životu. Toplo preporučujem svima!!

Gabrijela"

"Draga Ivana,
jučer sam provela dva zanimljiva i zabavna sata. Došla sam bez nekih posebnih očekivanja, sa željom da se malo rastresem i razdrmam i to se u potpunosti ostvarilo. :-)
Bilo mi je baš zabavno, opušteno i ugodno sa svima. Nije mala stvar kad se čovjek raspleše kao da je sam doma.:-) A nema u danu puno takvih trenutaka i zato ti hvala na ovom doživljaju!

Marijana"

"Dobra stvar kod Ivaninih freestyle radionica je što se temama i pjesmama drže zapadne nam kulture. Tako da ako želite iskoračiti iz comfort zone, ali ne i skroz izgubiti tlo pod nogama, radi se o pravom izboru. Ivana neintruzivno usmjerava našu pažnju na unutarnja zbivanja i svatko je slobodan da ih iskusi ili izrazi u mjeri kojoj može ili želi. Polaznice (i poneki polaznik) pokrivaju široki spektar ekspresije, od sramežljive "čagice", preko "podsjeća na tai-chi" do potpunog bezopasnog ludovanja, tako da se svatko može uklopiti. Ivana je ravnopravno uključena u radionicu i kao plesačica, ne samo voditeljica, što podiže razinu energije i pruža nekakav orijentir što se može izvući iz koje pjesme. Preporučujem svima koji se pitaju da li je to za njih, jer ne mogu ništa izgubiti dolaskom!

Vjeko"

"Na radionicu sam se prijavila jer volim plesati, a nedovoljno često imam priliku.

Tema „Vatra u meni“ bila je dodatni poticaj.

Osvježavajuće iskustvo je plesati u ugodnom ambijentu s dovoljno prostora, bez mraka i dima cigareta. Ivana nas je neupadljivo, ali sugestivno vodila kroz istraživanje tijela/duha disanjem/pokretom. Ovakav spoj meditacije i plesa bio mi je neobičan no dobre vibracije svih oko mene usmjeravale su ka prepuštanju.

Playlista bila je zanimljiva i raznolika. Plesala sam zdušno i opušteno i na glazbu kakvu inače ne slušam što je cijelom doživljaju dalo dodatnu kvalitetu. Kako se radionica zahuktala pokretala sam dijelove tijela/duha za koje sam pomalo zaboravila da ih imam .

Dan poslije uz lagani muskulfiber osmjeh mi ne silazi s lica.

Jednom riječju: oslobađanje!  

Nevenka"

"Radionica je ispunila moja očekivanja. Oslobodila sam neke potisnute strasti, dobila potvrdu nekih svojih pretpostavki vezanih uz emocije i najvažnije jedan jako snažan uvid vezan uz neke moje najdublje strahove... Nastavljam dalje - ima još posla.

Atmosfera - ugodna,  poticajna i krajnje opuštena. Jednostavno sam zaboravila na vrijeme i vanjski svijet...

Vidimo se.

Gordana"

person-sitting-on-cliff-raising-up-both-

"Planinu će pomaknuti samo onaj tko je na početku pomicao kamenčiće."

Kineska poslovica

bottom of page