COACHING

Ostvarivanje ciljeva / Nadrastanje prepreka / Osvještavanje obrazaca / Nove životne strategije / Osobni rast i razvoj Rad na odnosima 

Prihvaćanje sebe / Fokus na prioritete/ Prolazak kroz promjene

 

Coaching je rad na određenoj temi/potrebi klijenta i izvodi se jedan na jedan s coachem. Coaching je mogućnost da u sigurnom okruženju klijent pronađe saveznika na putu kroz koji prolazi ili želi proći. Coacheva uloga je da pomogne klijentu da dođe do odgovora na pitanja koja su mu trenutno aktualna u životu te da pronađe najbolju metodu suočavanja sa situacijom i pronalaska odgovarajućeg rješenja/puta za dalje. Zajedno se definira strategija te se aktivno radi na savladavanju koraka do željenog cilja.

Dojam klijentice:

"Ivana mi je već na prvom susretu pomogla riješiti više pitanja koja su me mučila. Dobila sam prostor da se izrazim i kažem kako se osjećam, tražila sam neke odgovore i pri tome mi je pomogla da shvatim i vidim rješenja. Jako mi se sviđa to što kombinira razna znanja u pristupu i što je za svaki problem našla konkretan način kako bih se na licu mjesta riješila negativnih emocija. Cijeli susret smo lijepo završili vježbom u kojoj sam dobila osjećaj stabilnosti i pogleda na stvari s jedne zrelije i ljepše perspektive, koji me prati i dalje. Sretna sam zbog toga što sam se upravo njoj javila kada mi je trebala podrška. Hvala Ivana!"

Ana

Više informacija o tome je li coaching za vas i koji je moj pristup u individualnom radu možete pročitati u članku Čemu služi taj coaching? a u ovom članku pišem zašto bi svakome dobro došao coach.

Coaching susret traje jedan sat. 

Cijena life i career coachinga za fizičke osobe:

- telefonski ili online susret 350 HRK (Skype, Zoom, Whatsapp ili po dogovoru). 

- susret uživo 400 HRK

Cijena business coachinga za pravne osobe na upit. 

Prema potrebi, coaching se može održati i na engleskom jeziku. 

Više o meni:

certificirani NLP business and manager coach

- INoptimum sistem coach

- integrativni tjelesno orijentirani praktičar po metodi Centra za integrativni razvoj

- završen Master in Applied Positive Psychology na Anglia Ruskin University u Cambridgeu

- član predsjedništva Hrvatske udruge za coaching, potpisnik i sukreator Etičkog kodeksa

 

Dojam klijenata:

"Rad s coachericom Ivanom Štulić bio je pun uvida, podrške, strpljenja i vjere.

Upravo ono što mi je trebalo za izlazak iz kolotečine i sumnje u sebe te ulazak u aktivno življenje.. Definitivno preporučam.

Mario"

"Ivanu bih preporučila svakome tko želi u svom životu nešto promijeniti, poboljšati ili riješiti i treba mu osoba koja bi mu pomogla u procesu. Ivana je kao dobar prijatelj u čiji komentar znaš da možeš vjerovati i da će ti pomoći konstruktivno sagledati, razumjeti i riješiti situaciju. Uvijek je nasmijana i pozitivna, jako draga i spremna slušati i razgovarati. Svaki coaching smo završile s osjećajem olakšanja i puno pozitive. Ono što bih posebno pohvalila je njen pristup u kojem povezuje razna znanja i metode kako bi coaching za vas bio maksimalno efektivan. Iskrene pohvale i preporuke od srca! Ana"

 

Ostale dojmove možete pročitati na stranici Dojmovi.

Posebne pogodnosti za veći broj dogovorenih coachinga za fizičke osobe:

- paket od 6 coaching susreta (iskoristivih u razdoblju od 3 mjeseca) - popust 5%​

- paket od 12 coaching susreta (iskoristivih u razdoblju od 6 mjeseci) - popust 10% 

​©2021 Ivana Štulić

info@ivanastulic.com

+385 (0)92 33 46 429

  • Facebook Social Icon

Ivana Štulić

  • Facebook Social Icon

Volim ples

  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram