20201211_152914.jpg

Novosti iz medija

Gostovanja u emisijama, objave u novinama i časopisima

Gostovanja na TV-u

Imala sam priliku gostovati u nekoliko emisija na HRT-u u kojima sam pričala o pozitivnoj psihologiji i o tome kako je nastala knjiga. Pogledajte snimke gostovanja. :)

20201105_081356.jpg
DSC06809_edited.jpg

Podcast gostovanje

Gostovala sam na @rozekozepodcast koji donosi inspirativne priče. Bela i Mia su me ispitale i kako sam od FERovke postala coacherica i trenerica, kako mi je bilo na Caminu, što činim da sama budem dobro ovih dana, a i rasplakale su me pitanjem je li moguće stalno biti pozitivan.

Gostovanja na televiziji

Gostovanja povodom Međunarodnog dana sreće, izlaska knjige i drugih prilika

PDF_životna škola Ivana Štulić_K-page-00

Gostovanje u serijalu Bez Brige

Epizoda "Bez brige s Dijanom"

U ovom serijalu fokusiranom na razgovore o mentalnom zdravlju pričala sam s Dijanom Čuljak o tome kako poboljšati kvalitetu života, što je mindfulness, zašto odabiremo ono što je lakše, potresima, kao i knjizi.

Gloria gostovanje1.jpg

Gostovanja na radiju

U emisijama saznajte više o pozitivnoj psihologiji - znanosti o tome kako da vodimo sretne, uspješne i ispunjene živote.

Kako pozitivna psihologija može promijeniti vaš život?

U svakodnevnom životu i dugoročno - praktično i inspirirajuće

Sat on the Rocks
DpoI0as.jpg
DSC06175-resizejpg.jpg

Osobni razvoj

Grupni programi i radionice

Što nas još pozitivna psihologija može naučiti? O izlasku iz comfort zone, disciplini i promjeni navika,  nadrastanju ograničavajućih uvjerenja, povećanju otpornosti, mindfulnessu...

Coaching

Individualni rad

Coaching je rad na određenoj temi/potrebi klijenta i izvodi se jedan na jedan s coachem. Coaching je mogućnost da u sigurnom okruženju klijent pronađe saveznika na putu kroz koji prolazi ili želi proći.

Kako voljeti život

Privatno i u poslu

Kako primijeniti pozitivnu psihologiju da uistinu zavolimo život i živimo ga kvalitetnije i ispunjenije? Ova iskrena i nadahnjujuća knjiga o Caminu, životu i pozitivnoj psihologiji dostupna vam je online i u knjižarama.

Happy Woman

“Sreća je u malim stvarima.”

John Ruskin