OSTALI PROGRAMI OSOBNOG RAZVOJA

Moć discipline - moje dobre navike

 

Ako se mučite s time da budete dosljedni onome što si zadate, lako pusustajete, i još lakše gubite fokus, ovo je tema za vas. 

Sadržaj radionica (dio na prvoj, dio na drugoj radionici):

 • nošenje s distrakcijama 

 • "ljepota" multitaskinga

 • kako prestati odugovlačiti

 • upravljanje vlastitim vremenom

 • kako povećati discipliniranost

 • osobna organiziranost i efikasnost

 • što kad se vratim na staro?

 • utjecaj mojih očekivanja na ishode

 • transteoretski model promjene ponašanja

Na radionici ćete:

 • osvijestiti što vas sprečava da se pridržavate discipline

 • saznati koji su okidači poželjnog i nepoželjnog ponašanja

 • odabrati tehniku za bolju organiziranost koja vama najviše odgovara

 • saznati kako konačno prestati odugovlačiti

 • osvijestiti gdje ste na putu promjene i što vam treba u svakoj od faza

Najvažnije od svega napraviti stvarnu promjenu, zato su dvije radionice da možete naučeno primijeniti u stvarnom životu prije drugog susreta.  

Očekuje vas puno praktičnog rada kao i grupni coaching.

Dojam polaznika:

"Nakon radionice napredujem sa zadacima koje sam si postavila i vidim pomake. Vezano uz samu radionicu, mogu reći da sam bila ugodno iznenađena sa valom pozitive koji se zapravo osjetio kroz cijelo predavanje.

Super mi je Ivana tvoja nasmijanost i entuzijazam koji širiš jer daje osjećaj da jako voliš ono što radiš i da te iskreno veseli kad uspiješ nekome pomoći da napravi napredak na sebi.

Sve u svemu jako pozitivno iskustvo za koje se nadam da će se ponoviti u nekoj od radionica."

"Super mi je bila radionica, i bilo je sve primjenjivo u svakodnevnom radu. Svi alati će mi pomoći pri organizaciji poslovno i privatno te olakšati mi postizanje postavljenih ciljeva. Lucija"

"Sviđa mi se radionica, posebno fizičke vježbe, volim rad s tijelom. Objasniti svoja ograničenja je inače teško. Tihana."

"Dojam mi je jako pozitivan. Svidjele su mi se sve teme korz koje smo prošli te način na koji je Ivana sve detaljno objasnila. Najviše mi se svidjelo što je bilo dosta praktičnih stvari i informacija koje se odmah mogu primijeniti u svakodnevnom životu. Svidjelo mi se i što sam osvijestila razloge nekih svojih sumnji i strahove, a znanja će mi pomoći u ostvarivanju ciljeva. S radionice mi ostaje pozitivne emocije i osjećaj da mogu ostvariti ono što želim. Definitivno preporučujem. Iva"

"Zadovoljna sam radionicom. Sviđa mi se ugodna atmosfera u maloj grupi, vrlo konkretni i primjenjivi alati koji će mi pomoći u svakodnevnom životu. Maja"

"Predavanje je tečno, a voditeljica simpatična. Posebno mi se svidio pozitivizam i vježba u kojoj čovjek sam pronalazi rješenja svojih problema. Darko"

"Jako interesantno. Neke od svojih "nedisciplina" nisam bila niti svjesna. Sviđa mi se što je radionica u dva dijela da testiramo naučeno.

Ovo je treća radionica koju pohađam kod Ivane i jako mi je dobro "sjela". Puno sam toga osvjestila u svom ponašanju.

Lucija"

"Radionica je ispunila moja očekivanja. Korisne će mi biti tehnike koje je Ivana tu prezentirala, primjenjive su u svakodnevnom životu. Sviđa mi se razmjena iskustava i primjera drugih sudionika na radionici.

Maja" 

"Naučila sam puno toga. Posebno su mi se svidjele tehnike protiv odugovlačenja.

Ružica"

"Draga Ivana,

veselim se da ti mogu napisati sve što mi je koristilo i što primjenjujem. Prvenstveno, shavaćam kako funkcioniram kroz dan (većinom na autopilotu) i kad mi dođe ideja, ustvari misao, stanem i napravim to ako mi ne oduzima puno vremena. Razumijem zašto toliki otpori, a ustvari tu mi je i rast, kad nešto napravim što mi se ne da, baš sam ponosna. Što se tiče metoda, više ih koristim, napravim ono najteže prvo i onda vidim da nije uopće problem. :)

Ksenija"

"Ivana svojom jednostavnošću i jasno razrađenim zadacima na vrlo zanimljiv način pomaže u rješavanju izazova koje sam imala. Nisam mislila da će biti toliko jednostavno, zanimljivo i edukativno. Veseli me primjena dobivenih metoda i odlični rezultati! Veselim se daljnjem radu! :) 

Ksenija"

 

TERMINI - 17.2. i 10.3., 18-20h

 

Možete doći na jednu ili obje radionice. Preporučuju se obje kao cjelina i da uspijete isprobati tehnike s prve radionice i onda ih učvrstiti i nadopuniti na nastavku.

Cijena jedne radionice je 300 HRK. Ako platite unaprijed obje radionice, ostvarujete pravo na popust od 10%, tj. ukupna cijena je 540 HRK.

Ako:

- biste radije prošli sadržaj radionica individualno,

- ili ne možete doći u zakazanom terminu,

dogovorite radionice na: ivana@ivanastulic.com.

 

Mindfulness program

 

Prepoznajete li se u ovim tvrdnjama:

 • Osjećam da sam pod velikim stresom. 

 • Često se brinem i muči me neizvjesnost budućnosti. 

 • Nisam miran/na koliko bih voljela biti, znam planuti i/li slabo spavati. 

 • Teško se koncentriram i ne uspijevam držati fokus kao prije.

Ako prepoznajete ove simptome kod sebe, praksa mindfulnessa bi mogla biti rješenje.

 

Mindfulness, kao jedno od područja pozitivne psihologije, predstavlja stanje i praksu pozornosti na sadašnji trenutak, svjesnosti o svemu što je sada prisutno te prepoznavanje i prihvaćanje misli, osjećaja i senzacija datog trenutka. 

 

Desetljeća znanstvenih istraživanja su pokazala da redovita praksa mindfulnessa donosi poboljšanje osobne dobrobiti i zadovoljstva te pozitivno utječe na naše fizičko i mentalno zdravlje. Neke od znanstvenih članaka možete pronaći na popisu literature za knjigu.

Dobrobiti prakticiranja mindfulnesa:

- smanjujemo stres, bol, depresiju, anksioznost i umor

- povećavamo koncentraciju, otpornost i unutarnji balans

- bolje spavamo

 

Mindfulness tehnike su razne, od svjesnog disanja, kretanja, do meditacije i savouringa. Ono što je najbolje - svatko ih može naučiti i usvojiti. 

 

Radionice se organiziraju online za ograničenu grupu polaznika (min 5 ljudi).

TERMIN - ONLINE od 11.01. do 1.3. 19:30-20:30, 8 tjedana, svaki ponedjeljak

 

Cijena programa za fizičke osobe je 880 HRK (plativo u dvije rate). Ako se prijavite s još jednom osobom, obje osobe ostvaruju pravo na popust od 10%.

Ako:

- biste radije prošli sadržaj radionica individualno,

- ili želite neki drugi termin,

- ili imate bilo kakva pitanja,

javite se na: ivana@ivanastulic.com.

Očekuje vas puno praktičnog rada i praćenje napretka.

Za uvod o mindfulnessu možete pogledati i snimku online predavanja koje sam održala nedavno ili kratku epizodu Škole pozitivne psihologije o mindfulnessu.

Napominjem da ove metode i tehnike nemaju veze s nijednom religijom niti religijskim naukom već predstavljaju praktičnu primjenu znanja koje je dokazano da pomaže u svakodnevnom funkcioniranju.

Dojam polaznika:

"Ivana's Mindfulness workshops came in a tough time during COVID-19 quarantine. Focus was almost non-existent, stress was getting to me, and I started having trouble sleeping. Ivana's workshops really helped me to calm myself, to regain focus during the day and, when doing the exercises in the evening, I fell asleep pretty quickly. Workshops were perfectly time-boxed - not too short, and not too long, and Ivana gave a lot of useful tips and tricks to help everyone doing the exercises. I would recommend Ivana to everyone, even if you're not usually the type of person who does those sorts of activities (I wasn't either). Also, I recommend the meditation video on her Youtube channel, I use it quite often. Thank you Ivana, and I hope we will meet each other some time in the future, I wish you all the best! :)"

Luka 

Pronađite svoj mir usred ovog kaosa. Moguće je ostvariti ga. 

 

Kako da sretnije živim i budem? - workshop pozitivne psihologije

Koji su ključni elementi potrebni za ljudsku sreću? Vašu sreću? I kako možete uistinu početi sretnije živjeti?

Sadržaj radionice:

 • koliko dobro poznajem sebe?

 • moji izvori sreće i "happiness boosteri"

 • primjena PERMA modela

 • optimizam i nada

 • što mi daje smisao?

 • prakticiranje zahvalnosti

 • unutarnji mir 

 • znanstveno dokazano učinkovite intervencije (praktične vježbe) iz pozitivne psihologije kojima podižemo vlastitu sreću, zadovoljstvo i well-being

 

Na radionici ćete:

 • osvijestiti koliko dobro znate što vas veseli i što vam treba da budete sretniji

 • otkriti koji su za vas ključni koraci koje morate poduzeti da biste općenito živjeli sretnije

 • dobiti konkretne alate koje možete svakodnevno primjenjivati, a dokazano povećavaju sreću, zadovoljstvo i well-being

Očekuje vas puno praktičnog rada kao i grupni coaching.

Dojam polaznika:

"Radionica je bila fantastična! Sadržaj je bio baš ono što mi je potrebno za daljnji razvoj, a još je bila prožeta pozitivom i lijepim osjećajima. Svidjele su mi se konkretne vježbe s vlastitim listama što je bilo upotpunjeno teorijom. Svaki puta se iznenadim kako me ovakav rad uveseli, motivira i ispuni. Hvala, Ivana! Ema"

"Jedna od boljih radionica na kojima sam sudjelovao. Odlično objašnjeno, ugodno okruženje. Baš imam feeling da sam se naboostao energijom. Denis"

"Radionica mi je bila vrlo inspirativna. Sviđa mi se što nije velika grupa i intimnija je atmosfera. Dojmila me se razmjena mišljenja i ustrajnost da se napisano provodi. Gordana"

"Radionica me potakla na aktivniji rad na sebi i odluku da češće pohađam radionice i više čitam na temu pozitivne psihologije. Ugodno je bilo i korisno prolaziti kroz sadržaj i osvijestiti razne stvari i upoznati Ivanu i simpa ekipu. Posebno mi se svidjela jednostavnost, energija i fokusiranost i poticaj na introspekciju. Vlatka"

TERMIN - u najavi, trajanje 3,5h

 

Cijena grupne radionice je 400 HRK. Ako dođete s još jednom osobom, obje osobe ostvaruju pravo na popust od 10%.

Ako:

- biste radije prošli sadržaj radionica individualno,

- ili ne možete doći u zakazanom terminu,

- ili niste u Zagrebu

dogovorite radionice u formatu prilagođenom za rad online na: ivana@ivanastulic.com.

Prije radionice održala sam otvoreno predavanje "Jesam li ja kovač svoje životne sreće? - pozitivna psihologija nudi odgovore" u Zagrebu i Rijeci, možete se bolje upoznati s temom. :)

Radionica - "Makni se sam sebi s puta" - nadraštanje ograničavajućih uvjerenja

Sadržaj radionice:

 • osvještavanje ograničavajućih uvjerenja koja mi stoje na putu boljem životu, npr. ja to ne mogu, ne zaslužujem, to je preteško, drugi uspiju, a ja ne, nisam dovoljno mlad/star/iskusan/pametan/sposoban da bih to mogao itd. 

 • transformacija ograničavajućih u podržavajuća uvjerenja

 • razumijevanje mehanizma samo-sabotiranja

 • saznanje što mogu učiniti sa strahom od neuspjeha ili čak uspjeha?

 • koja osoba trebam biti da bi u svojim planovima uspio/uspjela? 

 • povećanje samopouzdanja

Na radionici ćete:

 • osvijestiti koje je to uvjerenje koje vas sputava i odakle dolazi

 • otkriti koju cijenu plaćate držanjem tog uvjerenja i nastavkom samo-sabotiranja

 • transformirati ograničavajuće uvjerenje u neko pozitivno koje vam može pomoći

 • osvijestiti i utjeloviti osobine koje želite imate, a koje vam trebaju da uspijete

 

Očekuje vas puno praktičnog rada kao i grupni coaching. 

Dojmovi polaznika:

"Dojam je odličan, sve vježbe su približile realnost mojeg viđenja, te pomogle da vidim na čemu trebam raditi i fokusirati se. Vježbe ću sigurno ponavljati kod kuće. Sveukupno, pozitivno, motivirajuće iskustvo. Ema"

"Sviđa mi se što si nam dala tehniku za promjenu uvjerenja. Vježba s figuricama i konstelacijom mi je baš pomogla. Mogli smo pričati bez ograda, a znanje prenosiš na razumljiv način. Sad znam što mi je činiti. Lana"

"Super mi je dojam. Osjećam se pozitivno i puno toga ću ponijeti sa sobom. Denis"

"Radionica je bila fluidna, kreativna i zanimljiva. Posebno su mi se svidjele konstelacije. Hvala ti. Matej"

"Nikada nisam pohađala sličnu radionicu i ova mi se zaista svidjela. Vježbe su bile zanimljive,
inspirativne, zabavne i poticajne. Rado ću ih proširiti i ponoviti. Iskustvo napisanih riječi koje imaju
težinu veću od izgovorenih doživjela sam i prije, ali nikad u ulozi samoprocjene i samorazvoja. Prva vježba
je bila neobična, ali ushićena sam krajnjim rezultatom. Druga vježba bila je super jer
se na jednostavan način puno toga moglo izvući iz podsvijesti. Ivana je dobro objasnila kako se uz
naučene metode može raditi na umanjivanju ograničavajućih uvjerenja. Isto tako, njena energija i
podrška te osobni pristup baš su me se dojmili. Nevenka"

 

TERMIN - u najavi, trajanje 3h.

 

Cijena radionice je 350 HRK. Ako dođete s još jednom osobom, obje osobe ostvaruju pravo na popust od 10%.

Ako:

- biste radije prošli sadržaj radionica individualno,

- ili ne možete doći u zakazanom terminu,

- ili niste u Zagrebu

dogovorite radionice u formatu prilagođenom za rad online na: ivana@ivanastulic.com.

Izlazak iz comfort zone - buđenje hrabrosti

Koliko biste toga mogli napraviti da ste samo malo hrabriji? Što ste sve propustili u životu zbog toga i još uvijek propuštate?

Sadržaj radionice:​​

 • što je moja comfort zona?

 • gdje su joj granice?

 • što se nalazi s druge strane?

 • jesam li hrabar/ra i što uopće znači biti hrabar/ra?

 • otkrivanje strahova i najgorih scenarija

 • kako mogu dobiti krila - moj iskorak

 • dobrobiti hrabrosti i rasta

Na radionici ćete:

 • osvijestiti gdje su granice vaše comfort zone i što vas drži u njoj

 • koji su to strahovi koji vas sputavaju

 • što morate napraviti da se usudite napraviti iskorak prema onome što vam je bitno

 • otkriti što gubite ostajanjem u comfort zoni

 

Očekuje vas puno praktičnog rada kao i grupni coaching.

Dojam polaznice:

"Radionica mi je omogućila da osvijestim neke stvari o sebi koje su me blokirale i držale u status quo situaciji. Posebno su me se dojmili tjelesni i energetski poticaij kao i vizualni doživljaji u vježbama. Posve novi uvid u stare situacije. Ostaje mi u sjećanju osjećaj poleta, osjećaj da je sve moguće i jedno veliko "Da, ti to možeš!" koje je kao pečat utisnuto u mene. Hvala!

Branka"

"Zadovoljna sam radionicom, Ivana vrlo dobro vodi kroz tematiku i kroz interakciju se osvještavaju mnogi odgovori. Preporučujem" Andreja"

Poslušajte još i video dojam jedne polaznice:

TERMIN - u najavi, trajanje 3h

 

Cijena radionice je 350 HRK. Ako dođete s još jednom osobom, obje osobe ostvaruju pravo na popust od 10%.

Ako:

- biste radije prošli sadržaj radionica individualno,

- ili ne možete doći u zakazanom terminu,

- ili niste u Zagrebu

dogovorite radionice u formatu prilagođenom za rad online na: ivana@ivanastulic.com.

Resilience - izgradnja otpornosti u vremenima promjene

Brine vas dugoročna neizvjesnost ove situacije?

Voljeli biste se bolje nositi s izazovima koji su pred nama?

Ne možete se snaći kad se sve stalno mijenja?

 

Sada je posebno važno izgraditi vlastitu otpornost - to je ključno za preživljavanje ovih vremena, kao i za to kao kakva osoba ćete izaći iz ove krize.

 

Ova edukacija će vas podučiti:

 • kako izgraditi veću fleksibilnost i prilagodljivost

 • biti svjesniji u svakodnevnom funkcioniranju

 • kako se opustiti i otpustiti

 • što stvarno znači promijeniti perspektivu

 • kako koristiti vlastite snage u suočavanju s izazovima

 • kako ojačati nadu i optimizam

Dojam:

"Radionica mi je bila odlična iako je bila remote! Utvrdila su mi se neka pozitivna novija uvjerenja, osvijestila sam koje su mi prijašnje navike skliznule i što novoga mogu poduzeti. Baš sam se osjećala kako se vraćam na pravi put koji postaje puno jasniji. Osobno, praktične vježbe su mi puno pridonijele kao i pojašnjenje snaga i stil pojašnjenja situacija. Svjesnije gledam i reagiram na situacije, te sam ustrajnija u meditaciji.

Hvala ti puno i vidimo se na nekoj budućoj radionici!

Ema"

TERMIN - online 4.2. 13:00-16:00 

 

Cijena radionice je 400 HRK. Ako sudjelujete s još jednom osobom, obje osobe ostvaruju pravo na popust od 10%.

Ako:

- biste radije prošli sadržaj radionica individualno,

- ili ne možete sudjelovati u zakazanom terminu,

javite se na: ivana@ivanastulic.com.

 

Očekuje vas puno praktičnog rada kao i grupni coaching.

Što nas još pozitivna psihologija može naučiti? ​

U pripremi su edukacije koje se bave sljedećim temama:

- Optimizam i naučena bespomoćnost

- Promjena loših u dobre navike

- Izlazak iz okova perfekcionizma

- Izgradnja veće otpornosti na neugodne situacije i životne nedaće - eng. resilience

- Što je ključno za dobar odnos? 

- Kako i zašto oprostiti

- O dobrobitima meditacije

- Stilovi vezivanja u odnosima

- Kako se zauzeti za sebe? 

- i dr. 

Svaka edukacija sastoji se od predstavljanja teorije i praktičnih vježbi. ​

Možete izraziti vaš interes:

Za više informacija javite se e-mailom na ivana@ivanastulic.com.  

Razlog predstavljanja upravo ovih tema edukacija:

Ovo su teme za koje nas nitko ne uči u školi, a itekako su nam potrebne u životu. Želja mi je približiti što je već znanstveno poznato i utvrđeno da funkcionira i pokazati kako razumijevanje i znanje ovih tema može značajno utjecati na našu dobrobit i zadovoljstvo životom.

Ako vam ne odgovara rad u grupi, opcija je i individualni coaching gdje možemo direktno raditi na tome kako da usvojite ova znanja i ostvarite ono što želite za sebe. 

​©2021 Ivana Štulić

info@ivanastulic.com

+385 (0)92 33 46 429

 • Facebook Social Icon

Ivana Štulić

 • Facebook Social Icon

Volim ples

 • YouTube
 • Twitter
 • Instagram