TERAPIJE

Unutarnje zadovoljstvo/Osvještavanje nesvjesnih obrazaca/Iscjeljenje/Psihološki uzroci ponašanja/Rad s traumama /Osvještavanje uloga u odnosima

Terapije služe dubokoj unutarnjoj promjeni u radu s terapeutom jedan na jedan. Terapeut pomaže klijentu ući u posve osobni prostor i odnos sa samim sobom. Osvještavanjem korijena problema, vanjskih faktora koji su utjecali na osobni razvoj od najranijih prilika u djetinjstvu klijent dolazi na put osobne transformacije prema većem razumijevanju i unutarnjem zadovoljstvu.

Individualne terapije

 

Koja je razlika između coachinga i terapije? 

I jedno i drugo je individualni rad s coachem/terapeutom i teme radi kojih dolazite mogu biti vrlo bliske. Glavna je razlika to što se u terapiji temi pristupa s više dubinskog aspekta - vaše prošlosti i kako vas je ona oblikovala u ovom trenutku što može doći i do otkrivanja trauma, a u coachingu je veći fokus na sadašnjosti i kreiranju budućnosti. Kako smo mi ljudi kompleksna bića, tu ima dosta preklapanja i svi ti aspekti su u nama povezani tako da u svom radu kombiniram i jednu i drugu metodu tj. prilagođavam se trenutnoj situaciji i potrebama klijenta. 

 

Više informacija o tome je li individualni rad za vas i koji je moj osobni pristup možete pročitati u članku Čemu služi taj coaching?.

 

Ivana Štulić je diplomirani integrativni terapeut, školovana u Centru za integrativni razvoj (www.cir.hr).

​©2020 Ivana Štulić

info@ivanastulic.com

+385 (0)92 33 46 429

  • Facebook Social Icon

Ivana Štulić

  • Facebook Social Icon

Volim ples

  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram