top of page
DSC06219-resize.jpg

Kako voljeti život

Moja je prva knjiga

"Kako voljeti život - Pozitivna psihologija na Putu istine, radosti i ljubavi" moja je prva knjiga u kojoj ispreplićem priču o svom Caminu, španjolskom hodočašću, s načelima pozitivne psihologije, znanosti o optimalnom ljudskom funkcioniranju.

Uistinu, kako voljeti život i kad je težak? Kako ustrajati kad si suočen s izazovima? Kako naći sreću u malim stvarima i stvarno živjeti kvalitetno? Camino nudi lekcije koje su primjenjive i kada ne hodamo tom, već životnom stazom.

Put do Santiaga de Compostele trajao je 39 dana, više od 800 kilometara, donio je toliko uvida, zanimljivosti, sreće, ushita i mira, a najviše od svega dubine.

Čitajući iskrenu i dirljivu priču saznat ćete što mi je donijelo ovo nezaboravno iskustvo, kako sam se zbog njega promijenila, koje sam uvide o životu i svijetu stekla na putovanju i kako je to Camino zapravo metafora za život.

Najviše od svega, ova knjiga odgovara na pitanje kako vama pozitivna psihologija može pomoći da zavolite svoj život.

Iduća promocija je u Osijeku 12.12.2023. Više informacija na eventu.

Za izvore iz kojih sam crpila znanje pozitivne psihologije koje je opisanu u knjizi, pogledajte opsežan Popis literature

Želite i vi kupiti knjigu i saznati kako primijeniti pozitivnu psihologiju na vaš život?

DSC06252-resize.jpg

Dojmovi čitatelja

"Draga Ivana,

Upravo sam pročitala Vašu knjigu "Kako voljeti život". Nešto najljepše što sam imala priliku držati u svojim rukama je upravo ova Vaša knjiga. Predivno!!!!

Čestitam od srca i želim da i dalje živite duh Camina i nas hranite ovakvim i sličnim pozitivnim pričama.

 Sretno dalje ♡

Vanja

Gostovanje u HRT emisiji Kod nas doma

naslovnica.webp

Knjiga

"Kako voljeti život - Pozitivna psihologija na Putu istine, radosti i ljubavi" knjiga je u kojoj ispreplićem priču o svom Caminu, španjolskom hodočašću, s načelima pozitivne psihologije, znanosti o optimalnom ljudskom funkcioniranju.

Kod mene je ostalo još nekoliko primjeraka drugog izdanja koje možete naručiti online. Od nedavno je dostupno i treće izdanje koje možete pronaći u sljedećim knjižarama: Mozaik knjiga, Hoću knjigu, Znanje, Školska knjiga, Tisak Media, VBZ, Planetopija, Artmen, Ljevak, AGM, Alfa, Algebra, Dom Priča, Dominović, naklada Fragment, Superknjižara, Tvoja knjiga i u još mnogim drugim manjim knjižarama, kao i u webshopu izdavača Mozaik knjiga.

Gostovanje u HRT emisiji Hrvatska za 5

"Draga Ivana, 
"Slučajno" sam mužu za Božić kupila tvoju knjigu, poručivši mu da proširi interese i pročitala ju. U početku nisam bila bas najvedrije raspoložena, pa mi se učinila malo "preružičastom" za mene, ali nastavila sam dalje. Kad ono... Hvala ti! 
Nikada se nepoznatim ljudima ne obraćam sa "ti", pa se ispričavam ako ti time iskazujem nepoštovanje, to ne želim. Ipak putujući s tobom kroz knjigu, osjećala sam se kao da se znamo i da smo bliske?!Nije baš da smo preslične "na prvu". Ja sam svejedno osjetila potrebu da ti se javim i da ti kažem da sam sretna što dijelim grad sa tako simpatičnom i dragom osoba kao što si ti!️ Možda zato što dijelim neke stavove i razmišljanja s tobom ili zato što si se toliko otvorila da sam pročitala: "Uđi" ili ja to tako tumačim, kako god...želim ti puno sreće i zadovoljstva i znaj da si me usrećila!"

Vedrana

Gostovanje u HRT emisiji Dobro jutro Hrvatska

FB event cover.JPG

Već ste pročitali knjigu?

Javite mi svoje dojmove. :)

PDF_životna škola Ivana Štulić_K-page-00

Želite i vi na Camino?

Pročitajte detaljan članak o tome što očekivati na Putu i kako se za njega pripremiti prepun praktičnih savjeta.

20180616_073559.jpg
DSC06175-resizejpg.jpg

Kako pozitivna psihologija može promijeniti vaš život?

U svakodnevnom životu i dugoročno - praktično i inspirirajuće

Sat on the Rocks
DpoI0as.jpg
DSC06175-resizejpg.jpg

Osobni razvoj

Grupni programi i radionice

Što nas još pozitivna psihologija može naučiti? O izlasku iz comfort zone, disciplini i promjeni navika,  nadrastanju ograničavajućih uvjerenja, povećanju otpornosti, mindfulnessu...

Coaching

Individualni rad

Coaching je rad na određenoj temi/potrebi klijenta i izvodi se jedan na jedan s coachem. Coaching je mogućnost da u sigurnom okruženju klijent pronađe saveznika na putu kroz koji prolazi ili želi proći.

Kako voljeti život

Privatno i u poslu

Kako primijeniti pozitivnu psihologiju da uistinu zavolimo život i živimo ga kvalitetnije i ispunjenije? Ova iskrena i nadahnjujuća knjiga o Caminu, životu i pozitivnoj psihologiji dostupna vam je online i u knjižarama.

Buddha

"Naš život oblikuju naše misli. Postajemo ono što mislimo."

Buddha

bottom of page